Traxxas E-Revo electro truggy RTR

TRX-56036-1
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

AC naar DC converter:
Aantal:


Traxxas E-Revo electro truggy RTR

Unieke monster truck met dubbele elektromotoren. Deze truck is gebaseerd op de brandstof Revo, dus de transmissie en ophanging van deze grote truck kunnen tegen een stootje. De ophanging maakt gebruik van inboard liggende schokbrekers. De auto is compleet gebouwd, inclusief 2 motoren, speciale regelaar met voor-en achteruit, 2 kanaals zender etc. De topsnelheid van deze monstertruck ligt op een 50 km/u.

Traxxas TQi 2.4GHZ besturing

De Traxxas E-Revo met is uitgerust met een zeer geavanceerde TQi zenderset. Het Traxxas TQi 2.4ghz systeem biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van telemetry sensoren zoals toerental, snelheid, en toerental. Wanneer de zender wordt uitgerust met de bluetooth module kunnen deze waardes worden weergegeven op je IOS/Android toestel (niet inbegrepen). De TQi zender is volledig instelbaar! Je kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met de TQi 2.4GHz high output zenderset heb je een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en je hebt dus geen vaste frequentie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden.

Accu & lader

De Traxxas E-Revo wordt geleverd met twee standaard accu's (NiMH 8,4V - 3000mah) met een rijtijd van ongeveer 25 minuten. Het laden met de standaard lader zal ongeveer 45 minuten duren. Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook de AC/DC converter te bestellen.

Onderdelen

Je kunt bij ons terrecht voor onderdelen van de Traxxas E-Revo. Naast originele Traxxas onderdelen leveren wij een groot assortiment producten voor Traxxas modellen. Alle onderdelen van de Traxxas E-Revo zijn los verkrijgbaar.

- Bekijk alle originele Traxxas onderdelen
- Bekijk alle overige Traxxas producten  

Traxxas E-Revo electro truggy RTR kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende radiografisch bestuurbare auto's van Traxxas zoals de Traxxas E-Revo electro truggy RTR. TopRC heeft een groot assortiment Traxxas radiografisch bestuurbare auto's, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC biedt de laagste prijs garantie voor alle radiografisch bestuurbare auto's. Verder heeft TopRC een showroom van maarliefst 1.000m2! Op zoek naar een andere radiografisch bestuurbare auto dan de TRX-56036-1 van Traxxas? Bestel je radiografisch bestuurbare auto bij TopRC.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. Geweldig ding!

    Geplaatst door op 2nd Nov 2010

    Zeer mooi ding, wilde eerst de Traxxas Slash kopen maar ik heb voor deze gekozen omdat je met deze op ruwer terrein kunt rijden. Ondanks de brushed versie schrok ik van de snelheid. Dit soort auto's zijn geen kinderspeelgoed :-)
    Met bijgeleverde accu's kun je 20-25 minuten rijden. Aanrader is om er een snellader bij te kopen. Ik koop er in ieder geval nog een extra set accu's bij.
TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas E-Revo electro truggy RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.