Traxxas E-Revo 1/16 VXL brushless truggy RTR

TRX-71074-1
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Kleur::
Standaard Accu & DC lader:
AC naar DC converter:
Aantal:

Traxxas E-Revo 1/16 VXL brushless truggy RTR

De Traxxas E-Revo VXL is een zeer populaire vierwiel aangedreven auto in een kleinere schaal. Met de Traxxas E-Revo VXL is het mogelijk, op een eenvoudige manier, snelheden van maarliefst 80 km/h te behalen. Alle wielen zijn voorzien van oliedempers zodat rijden op ieder gewenst terrein mogelijk is. Je hoeft je geen zorgen te maken als het buiten regent want de Traxxas E-Revo VXL is namelijk waterproof uitgevoerd! Wordt volledig geassembleerd geleverd. De Traxxas E-Revo VXL is net als iedere andere Traxxas auto zeer snel en makkelijk in gebruik.

Hoge snelheden door het Velineon systeem
De Traxxas E-Revo VXL is uitgevoerd met het waterdichte Velineon (VXL) systeem. Met deze zeer snelle brushless combinatie is het mogelijk snelheden van maarliefst 80 km/h te behalen. Door het gebruik van één NiMH accu zal de Traxxas E-Revo VXL ongeveer 50 km/h gaan. Het is echter mogelijk twee NiMH accu's tegelijkertijd te gebruiken (i.c.m. een optionele serieel kabel) zodat de Traxxas E-Revo VXL snelheden van ongeveer 80 km/h zal behalen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest deze gigantische snelheden te behalen!

Waterproof electronica
De ontvanger, servo, regelaar, en motor zijn gesealed zodat rijden met door water, sneeuw, of modder geen enkel probleem is. Dit geeft je de mogelijkheid om met de Traxxas E-Revo VXL te gaan rijden op plaatsen waar je normaal niet kan rijden.

Traxxas TQ 2.4GHZ besturing
De Traxxas E-Revo VXL is uitgerust met een TQ zenderset. Met de TQ 2.4GHz high output zenderset heb je een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en je hebt dus geen vaste frequentie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden.

Traxxas garantie
Koop bij ons een Traxxas E-Revo VXL en profiteer van onze Traxxas garantie! Als je een Traxxas E-Revo VXL bij ons aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de VXL regelaar, high torque servo, zenderset, en Traxxas lader. Onze unieke Traxxas service zal je helpen bij eventuele problemen en er voor zorgen dat deze worden opgelost. Producten die opzettelijk of door misbruik stuk gaan vallen niet onder deze garantie.

Accu & lader
Je kunt zelf kiezen of je de Traxxas E-Revo VXL met of zonder accu en lader wenst te ontvangen. Indien je ervoor kiest de auto aan te schaffen met standaard accu (NiMH 7,2V - 1200mah) dan heb je een rijtijd van ongeveer 25 minuten. De snelheid met een standaard accu zal ruim 50 km/h zijn, maar kan verhoogd worden met een optionele tweede accu. Het laden met de standaard lader zal ongeveer 8 uur duren. Eventueel kun je er voor kiezen een snellader aan te schaffen zodat het laden slechts 1 uur zal duren.

Kenmerken van de Traxxas E-Revo VXL (#71074)
- TQ 2.4GHZ zenderset
- Revo suspension voor stabiliteit
- Ready To Race, direct uit de doos
- 50 km/h met één NiMH accu, 80 km/h met twee NiMH accu's
- Vierwiel aangedreven
- Velineon 380 brushless motor
- Waterproof electronica
- Torque-control slipperclutch
- Gesealde differentiëlen

Model 7107: Volledig voorgemonteerd, Ready To Race met TQ 2.4GHZ zenderset, ontvanger en telemetry mogelijkheden, Velineon 380 brushless motor, VXL-3M electronische regelaar, en ProGraphix volledig gespoten body.


Handige link:

- Traxxas E-Revo 1/16 VXL onderdelen

Vind Soortgelijke producten per categorie


Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak gebruik van speciale aanbiedingen en acties:
Onze support
Ons team helpt u graag verder! Bel ons of stuur ons een e-mail.
TopRC via Social Media
TopRC is actief op verschillende social media kanalen. Voeg TopRC toe aan uw Twitter of Facebook.
Vertrouwd betalen
Je kunt bij TopRC veilig & vertrouwd betalen met MultiSafepay.
TopRC.nl wordt beoordeeld met een 9 / 10 Lees de 30 beoordelingen.
Copyright 2016 TopRC.nl - Alle prijzen zijn in EUR en inclusief BTW.