Traxxas NiMH 9,6 volt 5000mah met Traxxas ID stekker

TRX-2963X

Aantal:


Traxxas NiMH 9,6 volt 5000mah met Traxxas ID stekker

Heb je een Traxxas auto met VXL electronica en wil je hogere snelheden behalen zonder gebruik te maken van een lipo dan is dit de ideale uitkomst. Deze NiMH accu heeft een hogere spanning waardoor er gigantische snelheden haalbaar zijn, zonder te investeren in een lipo accu & lader.

Traxxas NiMH 9,6 volt 5000mah met stekker kopen bij TopRC

De Traxxas NiMH 9,6 volt 5000mah met stekker is een RC onderdeel van het merk Traxxas. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC onderdelen van Traxxas. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze RC onderdelen. Daarnaast biedt TopRC deskundig advies voor al jouw vragen. Naast Traxxas NiMH 9,6 volt 5000mah met stekker heeft TopRC nog meer RC onderdelen, bekijk welke RC onderdelen bij jou passen.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. COOL

    Geplaatst door op 11th Apr 2013

    Dit is een super goede batterij. Je kan er 1 uur en 45 minuten mee rijden!
TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas NiMH 9,6 volt 5000mah met Traxxas ID stekker want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.