€ 329,95

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Deze Traxxas Rally is uitgevoerd als Ford Fiesta ST. Deze stoere rc auto is voorzien van een krachtige Titan 12T 550 brushed electro motor. Daarnaast is de electronica waterproof uitgevoerd zodat je ook kan rijden als het weer even wat minder is. Deze auto is reeds voorgemonteerd zodat je nagenoeg direct aan de slag kan. Deze set bevat naast de auto een storingsvrije 2.4GHz TQ zender zodat je zorgeloos kunt rijden. Het enige dat je nog nodig hebt om aan de slag te kunnen zijn AA batterijen, 8,4V nimh of 7,4V lipo accu en een lader.

Low-cg chassis

Deze Traxxas Rally is voorzien van de Low-CG chassis. Het gewichtspunt van dit chassis ligt erg laag, wat resulteert in een sublieme wegligging. De auto is hierdoor dan ook veel makkelijker te controleren. Daarnaast is het voordeel hiervan dat de auto niet zo snel om zal kantelen in bochten.

Handig ontwerp

Deze rc auto is zo opgebouwd dat je overal handig bij kan op het moment dat er gesleuteld moet worden. Het vervangen van een onderdeel of het aanpassen van de afstelling gaat dan vaak ook in een handomdraai. Dit in tegenstelling tot veel andere auto's die vaak voor een groot deel gedemonteerd moeten worden om een simpel onderdeel te vervangen. Traxxas bouwt echter uiterst degelijke auto's waardoor het vervangen van een onderdeel niet erg snel aan de orde zal zijn.

Waterproof electronica

De electronica van deze auto is waterproof uitgevoerd waardoor er ten aller tijden gereden kan worden, zelfs als het regent of sneeuwt. Hierdoor kun je altijd bezig zijn met deze prachtige hobby, ook in tijden wanneer het weer wat minder is!

Traxxas TQ 2.4GHz zenderset

De zender die meegeleverd word werkt op een storingsvrije frequentie van 2.4GHz waardoor je altijd zorgeloos kunt rijden. Met deze zender heb je niet alleen een gigantisch bereik maar heb je ook geen last van storingen op het moment dat je met meerdere personen en dus met meerdere auto's tegelijk gaat rijden.

Geschikt voor nimh en lipo accu's

Je kunt bij deze auto gebruik maken van twee verschillende type accu's. Namelijk een 8,4V nimh of een 7,4V 2S lipo (met Traxxas stekker). Het voordeel van een lipo is dat deze een constante spanning blijft leveren. Het vermogen zal daarom niet afnemen op het moment dat de accu bij na leeg is. Een lipo accu mag echter nooit te ver ontladen worden en daarom is de regelaar voorzien van een lipo low voltage detection. Deze kan op zeer eenvoudige wijze geactiveerd worden.

Kenmerken van de Traxxas Rally Ford Fiesta ST

- Ford Fiesta ST body
- Vierwiel aangedreven
- TQ 2.4GHz zenderset
- Waterproof electronica
- Titan 12-Turn 550 motor
- XL-5 regelaar
- Makkelijk te upgraden naar brushless (VXL)
- Low-CG chassis voor sublieme wegligging
- Oliegevulde schokbrekers

Specificaties van de Traxxas Rally Ford Fiesta ST

- Schaal: 1 op 10
- Lengte: 535mm
- Breedte: 281mm
- Hoogte: 206mm
- Gewicht: 2.77kg
- Snelheid: circa 55 km/h

Benodigdheden

- AA batterijen
- Lader (Tip: APC-1 met laadkabel)
- Accu: 8,4V nimh of 7,4V lipo met Traxxas stekker (Tip!)

Meer informatie
Art.nr. TRX-74054-4
Merk Traxxas
EAN 020334740717
Aandrijving Vierwiel aangedreven (4WD)
Model Rally
Type motor Electro auto's
Leveringsomvang Volledig gebouwd
Schaal 1 op 10
Type auto Onroad
Type electro motor Brushed
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Traxxas Rally Ford Fiesta ST RTR
Waardering