Facebook Pixel

Traxxas Rustler 4x4 VXL brushless truggy RTR - Groen

€ 499,00

  

 • 50.000+ tevreden klanten
 • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
  Razendsnel in huis!
 • Retourneren binnen 14 dagen

De Traxxas Rustler 4x4 VXL is de opvolger van de populaire Traxxas Rustler 2WD VXL. Met deze vierwiel aangedreven truggy zijn snelheden van maar liefst 110+ km/h haalbaar. Deze snelheden zijn haalbaar als er gebruik wordt gemaakt van een 3S 11.1V lipo accu. Al direct is de Rustler 4x4 VXL voorzien van het Traxxas Stability Management systeem. Deze techniek zorgt voor meer stabiliteit tijdens het rijden. Je krijgt ondersteuning bij het sturen en optrekken. Je kiest zelf hoeveel hulp dat je nodig hebt door middel van een draaiknop op de zender. De Traxxas Rustler 4x4 VXL is zeer snel, en makkelijk in gebruik! Deze auto wordt geleverd zonder accu en lader. Dit is het enige dat je nog nodig hebt om aan de slag te kunnen.

Velineon brushless systeem

Het Velineon brushless systeem zorgt er voor dat je zorgeloos kunt genieten van de Traxxas Rustler 4x4 VXL. De krachtige 3500kv motor en VXL-3S regelaar zorgen voor het perfecte balans tussen brutale krachten en efficiency. Het sensorless ontwerp en het verfijnd schakelschema in de VXL-3S regelaar zorgen voor een vloeiende start en nauwkeurige controle. De VXL-3S regelaar is makkelijk instelbaar zodat je als beginner ook perfect uit de voeten kan met de instelmogelijkheden. Eenvoudig kan gekozen worden tussen verschillende programma's zoals: sport, race, en trainingsmode. De trainingsmode zorgt ervoor dat de snelheid beperkt kan worden tot 50% zodat ook jonge of beginnende bestuurders kennis kunnen maken met de Traxxas Rustler 4x4 VXL. De Traxxas Rustler VXL is mede hierdoor geschikt voor alle leeftijden.

Waterproof electronica

De Traxxas Rustler 4x4 VXL is uitgevoerd met waterproof electronica. De ontvanger, servo, regelaar, en motor zijn gesealed zodat rijden door water, sneeuw, of modder geen enkel probleem is. Dit geeft je de mogelijkheid om met de Traxxas Rustler 4x4 VXL te gaan rijden op plaatsen waar je normaal niet kan rijden.

Traxxas TQi 2.4GHZ besturing

De Traxxas Rustler 4x4 VXL is uitgerust met een zeer geavanceerde TQi zenderset. Het Traxxas TQi 2.4ghz systeem biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van telemetry sensoren zoals toerental, snelheid, en toerental. Wanneer de zender wordt uitgerust met de bluetooth module kunnen deze waardes worden weergegeven op je IOS/Android toestel (niet inbegrepen). De TQi zender is volledig instelbaar! Je kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met de TQi 2.4GHz high output zenderset heb je een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en je hebt dus geen vaste frequentie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden.

Kenmerken van de Traxxas Rustler 4x4 VXL

 • TQi 2.4GHZ zender en ontvanger met telemetry mogelijkheden
 • Traxxas Stability Management systeem
 • Waterproof electronica
 • Speciale Traxxas connectors
 • Digitale waterproof high torque servo
 • Turnbuckles van staal
 • Transmissie tandwielen van staal
 • Rubber sealed kogellagers bij de wielen
 • Wordt zonder accu en lader geleverd 

Video van de Traxxas Rustler 4x4 VXL

Meer informatie
SKU TRX-67076-4G
Merk Traxxas
EAN 020334671219
Aandrijving Vierwiel aangedreven (4WD)
Model Truggy
Type motor Electro auto's
Leveringsomvang Volledig gebouwd
Schaal 1 op 10
Type auto Offroad
Type electro motor Brushless
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Traxxas Rustler 4x4 VXL brushless truggy RTR - Groen
Waardering