Traxxas Slash 1/16 electro short course RTR

TRX-70054-1
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar (beperkt)!

AC naar DC converter:
Aantal:


Traxxas Slash 1/16 electro short course RTR

Vierwiel aangedreven off road model in kleinere schaal. Uitgevoerd met krachtige Titan 12T 550 motor. Compleet met 2.4GHz TQ radiobesturing. De Traxxas Slash 1/16 is waterproof uitgevoerd zodat je ook kan rijden als het bijvoorbeeld regent. Onafhankelijke wiel ophanging met olie dempers. Zeer wendbaar en spectaculaire rij eigenschappen.

Accu & lader
De Traxxas Slash 1/16 wordt geleverd inclusief standaard accu en 12V snellader. Met de bijgeleverde accu heb je een rijtijd van ongeveer 25 minuten. Met de 12V snellader laad je deze accu op in slechts 45 minuten. Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook artikel TRX-2976G te bestellen.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. Zelfs de goedkoopste is high quality.

  Geplaatst door op 30th Mar 2013

  Ik ben begonnen met RC.
  Mijn projectje was om een video/foto camera mobiel te krijgen.
  Dus deze Traxxas Slash 1/16 RTR heeft de taak gekregen mijn camera de wereld te laten zien.
  Wat een degelijkheid! Alles is vervangbaar en doordacht ontworpen.
  Vanuit fabriek aanwezige vering is ietswat slapjes, maar dat is in mijn geval wel ok met een camera er op. Je kan de vering stugger afstellen, en indien je stugger wilt met behoud van veerweg, dan koop je losse vering om over te zetten(niet schokbreker maar veer).
  Ik sta er versteld van hoe degelijk Traxxas hun voertuigen bouwt. Alles is afstelbaar, helemaal top.
  Echt een aanrader, zelfs deze goedkoopste.
  Deze versie heeft een analoge 27MHz zender/ontvanger. Let op de uitschuif antenne op de zender. Deze is vrij lang. Voor aantal tientjes meer kan je in deze winkel er een 2.4GHz zender/ontvanger in zetten.(wifi techniek).

  Overigens is de winkel bezoeken ook een aanrader, er is zoveel om te zien!
TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas Slash 1/16 electro short course RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.