Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi brushless short course RTR

TRX-68077-3
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Body:
AC naar DC converter:
Aantal:
€709,95€599,00


Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi brushless short course RTR

De Traxxas Slash 4x4 Ultimate met TQi zenderset, ingebouwde telemetrie sensoren & Low Center Gravity (LCG) chassis is het meest geavanceerde shortcourse model verkrijgbaar. Short course modellen zijn momenteel enorm populair! Deze short course truck is voorzien van diverse aluminium tuningsdelen. De volledig voorgemonteerde Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie is waterproof uitgevoerd en wordt compleet geleverd inclusief TQi 2.4GHZ zenderset. Met de TQi zenderset is het mogelijk een IOS/Android telefoon aan te sluiten. Doormiddel van een App die je kunt downloaden in de Appstore kunnen hier realtime allerlei gegevens als snelheid, temperatuur, toerental en voltage vanaf gelezen worden. De Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie heeft mede door de vierwielaandrijving goede wegligging op alle terreinen en is daarom een goede allround auto. Met de Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie zijn gigantische snelheden haalbaar. Door de vele tuningsdelen zijn ook grote jumps geen enkel probleem!

Velineon brushless systeem

In de Traxxas Slash 4x4 TQi editie Ultimate zit het zeer snelle Velineon brushless systeem waarmee snelheden van maarliefst 115 km/h haalbaar zijn. De krachtige 3500kv motor en VXL-3S regelaar zorgen voor het perfecte balans tussen brutale krachten en efficiency. Het sensorless ontwerp en het verfijnd schakelschema in de VXL-3S regelaar zorgen voor een vloeiende start en nauwkeurige controle. De VXL-3S regelaar is makkelijk instelbaar zodat je als beginner ook perfect uit de voeten kan met de instelmogelijkheden. Eenvoudig kan gekozen worden tussen verschillende programma's zoals: sport, race, en trainingsmode. De trainingsmode zorgt ervoor dat de snelheid beperkt kan worden tot 50% zodat ook jonge of beginnende bestuurders kennis kunnen maken met de Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie. De Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie is mede hierdoor geschikt voor alle leeftijden.

Waterproof electronica

Tegenwoordig wil je kunnen rijden door sneeuw, modder, en water. Met de Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie is dit geen enkel probleem want de ontvanger, servo, regelaar, en motor zijn gesealed zodat je kan rijden op plaatsen waar dit normaal niet mogelijk is.

Traxxas TQi 2.4GHZ besturing

De Traxxas Slash 4x4 Ultimate is uitgerust met een zeer geavanceerde TQi zenderset. Het Traxxas TQi 2.4ghz systeem biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van telemetry sensoren zoals toerental, snelheid, en toerental. De zender is uitgerust met een bluetooth module en door verbinding te maken met je telefoon kunnen deze waardes worden weergegeven op je IOS/Android toestel (niet inbegrepen). De TQi zender is volledig instelbaar! Je kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met de TQi 2.4GHz high output zenderset heb je een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en je hebt dus geen vaste frequentie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden.

Traxxas garantie

Indien je een Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi editie bij ons aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de VXL motor, VXL regelaar, zenderset, high torque servo en Traxxas lader. Onze unieke Traxxas service zal je helpen bij eventuele problemen en er voor zorgen dat deze worden opgelost. Producten die opzettelijk of door misbruik stuk gaan vallen niet onder deze garantie.

Accu & lader

Met de standaard accu heb je een rijtijd van ongeveer 20 minuten. De snelheid met een standaard accu zal ruim 65 km/h zijn. Het laden met de standaard lader zal ongeveer 45 minuten duren. Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook artikel TRX-2976G te bestellen. 

Kenmerken van de Traxxas Slash 4x4 Ultimate (#68077-3)


- TQi 2.4GHZ zender en ontvanger
- Low Center Gravity chassis (LCG)
- Waterproof electronica
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum C-Hubs
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum steering blocks
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum rear hub carriers
- Blauw geanodiseerde 6061-T6 aluminum axle nuts
- Hard-anodized, Teflon-coated Big Bore™ schokdempers met Titanium Nitride shafts
- Instelbare stabilisators (voor/achter)
- Extra stijve stabilisator inbegrepen
- Gesealde, silicone gevulde, center differential inbegrepen
- Officieel gelicenseerde BFGoodrich - Mud-Terrain - T/A banden
- Digitale waterproof high torque servo

De Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi is er in verschillende uitvoeringen. Alle bodies zijn replica's van het origineel. Je kunt zelf kiezen welke je wilt hebben!

Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi

Handige link:

- Traxxas Slash 4x4 Ultimate onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas Slash 4x4 Ultimate TQi brushless short course RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.