Traxxas Summit electro monster truck RTR

 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 1)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 2)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 3)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 4)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 5)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 6)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 7)
 • Traxxas Summit electro monster truck RTR (Afbeelding 8)
TRX-56076-1
Op voorraad:
JA - In magazijn Nederland
(Levertijd ongeveer 2-5 dagen)

Kleur:
AC naar DC converter:
Aantal:Traxxas Summit electro monster truck RTR

De Traxxas Summit is een grote monster truck voor zowel gebruik als snelle off-road auto, als voor crawlen, met TQi 2.4 GHz zender waarmee op afstand de versnellingsbak (hoge - lage gearing) geschakeld kan worden, en waarmee ook de differentiëlen gesperd kunnen worden. Volledig gebouwd, met zeer sterke motor en zware regelaar, gespoten body, en LED verlichting.

Traxxas TQi 2.4GHZ besturing
De Traxxas Summit is uitgerust met een zeer geavanceerde TQi zenderset. Het Traxxas TQi 2.4ghz systeem biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van telemetry sensoren zoals toerental, snelheid, en toerental. Wanneer de zender wordt uitgerust met de bluetooth module kunnen deze waardes worden weergegeven op je IOS/Android toestel (niet inbegrepen). De TQi zender is volledig instelbaar! Je kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met de TQi 2.4GHz high output zenderset heb je een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en je hebt dus geen vaste frequentie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden.

Traxxas Slash 4x4 Ultimate Iphone Control

Traxxas garantie
Indien je een Traxxas Summit TQi editie bij ons aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de motor, regelaar, zenderset, servo's en Traxxas lader. Onze unieke Traxxas service zal je helpen bij eventuele problemen en er voor zorgen dat deze worden opgelost. Producten die opzettelijk of door misbruik stuk gaan vallen niet onder deze garantie.

Accu & lader
De Traxxas Summit wordt geleverd met twee standaard accu's (NiMH 8,4V - 3000mah) met een rijtijd van ongeveer 25 minuten. Het laden met de standaard lader zal ongeveer 45 minuten duren per accu. Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook de AC/DC converter te bestellen.

Handige link:

- Traxxas Summit onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Resultaat Beoordelingen 1-3 van 4 | Volgende

 1. Krachtpatser bij uitstek!

  Geplaatst door op 22nd Sep 2016

  Ik heb de auto nu een paar weken en het is een super ding! Hij rijdt met gemak echt over alles heen. Grote rotsblokken en echt diepe kuilen neemt hij moeiteloos. Houd je van crawlen moet je deze nemen. Perfect!


 2. Geweldig!

  Geplaatst door op 29th Jul 2013

  Hele leuke RC auto kan eigenlijk alles wat ik er van had verwacht. Niks op aan te merken, super!


 3. Mooie grote auto. die veel kan.

  Geplaatst door op 13th Jul 2012

  Echt een goeie en mooie Rc auto.
  Kan eigenlijk alles.
  Hij is ook erg groot vind ik .
  Waterproof dus lekker door de modder scheuren!.
  Zit echt erg veel techniek in bijv.: T-locks en 2 versnellingen.
  De vering vind ik ook heel mooi in elkaar zitten.
  Ledjes komen ook erg veel licht af.
  Een vriend van me heeft een Slash 1/10 en ik een Summit. We hebben ze wel eens naast elkaar gehouden. dan ziet de Summit er wel een stuk groter uit.
  Echt een mooie RC auto!.


Resultaat Beoordelingen 1-3 van 4 | Volgende

TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas Summit electro monster truck RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.