Traxxas Velineon VXL-3S regelaar (nieuwe versie)

TRX-3355R
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:
€219,00€149,00


Traxxas Velineon VXL-3S regelaar (nieuwe versie)

VXL 3S regelaar zoals in de brushless modellen van Traxxas. Zeer geavanceerd & water bestendig! Is geschikt voor gebruik 4 tot 9 cellen NiMh/NiCD en 2 tot 3 cellen LiPo. Geschikt voor zowel brushed als brushless motoren. Uitgerust met diverse electronische beveiligingen zoals overhitting, over en onderspanning, etc.

Let op: het betreft hier de nieuwste versie. Geschikt voor 4-polige motoren!Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas Velineon VXL-3S regelaar (nieuwe versie) want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.