Walkera Voyager 3 FPV RTF (incl. Devo F12E zender)

WALVOYAGER3-RTF2

Aantal:
Dit product kunt u momenteel alleen reserveren


Walkera Voyager 3 FPV RTF (incl. Devo F12E zender)

De Walkera Voyager 3 tilt het vliegen met een drone naar een hoger niveau! Dit toestel zit boordevol technische snufjes, en maakt het voor iedereen mogelijk om adembenemende beelden te maken, welke u normaal alleen in dure Hollywood film producties ziet! De camera maakt het mogelijk om films op te nemen in 4K resolutie (20fps), daar waar foto's gemaakt worden met een formaat van 1920x1080 pixels. De camera is bevestigt aan een 3 assige gimbal, waardoor deze in 3 richtingen gestabiliseerd wordt. De gimbal kan 360 graden roteren, zodat u de camera volledig rond kunt laten draaien. Om te voorkomen dat u het landingsgestel in beeld krijgt tijdens het filmen of fotograferen, kunt u het landingsgestel omhoog laten klappen. De Walkera Voyager 3 is erg accuraat wat betreft de positionering. Dit is te danken aan de GPS & Glonass dual navigatie. Dit zorgt voor extra nauwkeurigheid én veiligheid. Door de video downlink van 5.8GHz en het Devo F12E groundstation beschikt u over FPV (first person view). Hierdoor kunt u live zien wat u in het vizier heeft, en weet u zeker dat u het gewenste object op de juiste manier in kaart brengt. De Walkera Voyager 3 heeft een vliegtijd van circa 20 - 25 minuten. Deze drone is modulair opgebouwd, waardoor deze zeer gemakkelijk te onderhouden is. Tevens is dit een voordeel als u iets wenst te vervangen aan de drone. De Walkera Voyager 3 beschikt over een aantal mooie functies, zoals een ''follow me'' mode en ''mission planner''. De drone zal uw zender volgen op het moment dat u de ''follow me'' mode geactiveerd heeft. Door de ''mission planner'' is het mogelijk om routes uit te stippelen, waar de drone dan autonoom naartoe zal vliegen. Natuurlijk beschikt u ook over een ''return to home'' schakelaar, waardoor de drone automatisch terugkeert naar zijn startpunt, op het moment dat u deze schakelaar omzet.

Kenmerken van de Walkera Voyager 3
- GPS & Compas module ingebouwd
- Professionele Devo F12E zender
- 4K resolutie camera
- Automatische Go-Home zekerheidsfunctie
- 29.6V 3000mAh 10C(8S) lipo x2
- Lipo snellader
- 3-assige Gimbal (360 graden te roteren)
- Voorzien van LED Verlichting
- Intrekbaar landingsgestel
- First person view
- Follow me mode
- Mission planner functie
- Return home
- Camera tilt

Specificaties
- Lengte: 473mm
- Hoogte: 463mm
- Breedte: 300mm
- Gewicht: 3650g (met lipo accu)

Benodigdheden
- Alles in inbegrepenSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart Walkera Voyager 3 FPV RTF (incl. Devo F12E zender) want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.