• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld = Razendsnel in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

Xiro Drone Xplorer Vision RTF

XR-16001
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:
€999,00€399,00


Xiro Drone Xplorer Vision RTF

Tijdelijke actie!

Een Xiro Xplorer Vision drone wordt RTF (Ready To Fly) geleverd. Propellers monteren, accu laden/installeren en vliegen! Het mooie van de Xiro Xplorer Vision drone is dat echt iedereen hiermee kan vliegen! Dankzij zijn Auto Start/Landing knop, geïntegreerde GPS en Home knop is een Xiro Xplorer ontzettend makkelijk te vliegen. Het ontwerp maakt van een Xiro Xplorer een heel sterke drone. Door de modulaire opbouw is een Xplorer simpel uitbreidbaar.

Kwaliteits HD Camera

De Xplorer-V beschikt over een kwaliteits HD camera waarmee kristalheldere foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. Full HD video worden gemaakt in 1080p/30fps en 720p/60fps, met een optie voor slow motion opnames. Foto’s maak je met een maximale resolutie van 14 megapixels. De camera ondersteunt ook burst- en time lapse opnames. Het Adobe DNG raw file formaat wordt ook ondersteund.

3-Assige Stabiliseerde Gimbal

Met het 3-assige camera stabilisatiesysteem bereik je een heel nieuw niveau van vloeiende, stabiele en blurvrije aerial video opnames. De gimbal werkt zowel in FPV als in non-FPV mode en wordt geconfigureerd met de Xiro app. De pitch kan aangepast worden met de app. De Gimbal is tevens eenvoudig afneembaar.

Draadloze foto/video transmissie

Dankzij de ingebouwde draadloze video transmissie, kun je op je smartphone meekijken tijdens het vliegen en de camera op afstand bedienen. Je kunt live volgen wat je camera onder de Xplorer opneemt. FPV mode (First Person View) en non-FPV mode worden beide ondersteund.

Follow Me video opnames

De Xplorer kan objecten volgen en er tegelijkertijd een video van maken. Als je de afstand en hoogte instelt dan volgt de Xplorer het object met deze instellingen. Selecteer de follow me functie in de Xiro app en selecteer het te volgen object. De Xplorer zal nu het object volgen op de door jou ingegeven hoogte en afstand, dit tot een maximum snelheid van ongeveer 50 km/u.

360 graden Selfie video opnames

De Xplorer, waarschijnlijk het eerste apparaat op de markt dat 360º selfies kan maken rond een vooraf geselecteerd object. Je stelt de hoogte en afstand naar het object in en de Xplorer blijft op deze positie. Selecteer de 360° functie in de Xiro app en selecteer het object dat je rondom wilt vastleggen. De Xplorer vliegt nu rond het object op de afstand en hoogte die jij vastgelegd hebt.

Smart Flight Accu

Het high performance 5200mAh LiPo Smart Flight accupakket biedt een maximale vliegtijd van 25 minuten. Simpel installeren, schuif het Smart Flight accupakket op zijn plek en je bent klaar om op te stijgen. Er hoeven geen extra verbindingen te worden gemaakt. Een simpele druk op de knop laat je zien wat de rest capaciteit van het Smart Flight accupakket is. Voor een zorgeloos gebruik beschikt het Smart accupakket over een overlaad- en ontlaadbeveiliging
ook het maximale amperage wordt gecontroleerd, dit verhoogt de veiligheid voor zowel accupakket als Xplorer. De balanceer laadfunctie zorgt voor veilig laden en een langere levensduur van het accupakket. De compacte behuizing beschermt de accu effectief tegen mogelijke schade bij een eventuele crash.

Slimme acculader

De Xplorer wordt geleverd met een volautomatisch intelligente acculader. Plaats de Smart Flight batterij in de docking station en het laadprocess start volledig automatisch. De Smart Flight batterij zal in ongeveer 90 minuten opgeladen worden, de radiobesturing in ongeveer 120 minuten. De lader kan aangesloten worden op elk stopcontact met een netstroom van 100 - 230V - 50Hz. De Intelligent batterijlader kan gelijkertijd zowel de Smart Flight batterij als de radiobesturing opladen.

Lichtgewicht en makkelijk draagbare zenderset

Het Ergonomisch gekromd design biedt veel comfort tijdens het vliegen. De gecentreerde draagbeugel zorgt voor een perfecte gewichtsbalans en helpt zo vermoeidheid tijdens het vliegen te minimaliseren. De geavanceerde bi-directionele 5.8 GHz techniek garandeert een extreem betrouwbare verbinding tussen de zenderset en de Xplorer. Je laadt de zenderset met een micro USB kabel waarna je hem 3 uur kunt gebruiken. Het vliegbereik is gelimiteerd op 500 meter.

Auto start/landing knop

Eén druk op de knop en het flight control systeem zorgt voor een perfecte take-off. Nog een druk op dezelfde knop zorgt voor een veilige landing.

Thuisknop

Druk op de ‘Return Home’ knop en de Xplorer keert terug naar de plaats waar hij is opgestegen. Return Home wordt automatisch geactiveerd als de Xplorer de verbinding met de zenderset kwijtraakt of als de staat van de accu kritisch laag is geworden. Als de afstand tussen het punt van opstijgen en de Xplorer meer dan 25 meter is en de vlieghoogte minder dan 20 meter, stijgt de drone naar 20 meter om eventuele obstakels te vermijden en vliegt daarna naar het opstijgpunt waar hij veilig land.

Vlieglevels

Je kunt een keuze maken uit 3 verschillende vlieglevels. Het beginnerslevel maakt het je makkelijk om vertrouwd te raken met de Xplorer. Hierbij worden: vliegsnelheid, afstand en hoogte gelimiteerd zodat het risico om de controle over je Xplorer te verliezen ook kleiner wordt. In de andere levels worden de snelheid, afstand en hoogte steeds groter.

Vibratie waarschuwingen

Het is niet nodig om de zendergegevens tijdens het vliegen constant te controleren. Als je aandacht nodig is zal de zenderset gaan trillen. Bijvoorbeeld als de spanning van je vliegaccu kritisch wordt.

4 Vlieg modes

Je kunt kiezen uit 4 vlieg modes. Standaard staat de zenderset in Mode 2 (gas links). Maar je kunt de zenderset heel simpel programmeren voor gebruik met één van de andere Modes (Mode 1, Mode 3 en Mode 4).

Specificaties Xiro Drone Xplorer Vision

- Afmeting diagonaal: 350mm
- Gewicht incl. accu: 995gram
- Precisie verticaal hooveren (GPS Mode): +- 0.5 meter
- Precisie horizontaal hooveren (GPS Mode): +- 1.5 meter
- Maximale snelheid: 15 m/s
- Maximale stijgsnelheid: 6 m/s
- Maximale daalsnelheid: 2.5 m/s
- Maximale hellingshoek: 35 graden
- Maximale draaisnelheid: 200 graden/s
- Accu: 3S 11.1V 5200mAh

Specificaties Xiro Xplorer Vision Camera

- Gewicht: 60g
- Sensorgrootte: 1/2.3”
- Effectief aantal pixels: 14 Megapixels
- Resolutie: 4384 x 3288
- Beeldhoek opnames: 140°/ 110°/ 85°
- HD opnames: 1080p30fps/720p60fpsSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!


Combopakketten bij dit product

Onze specialisten hebben speciaal voor jou een aantal combinaties samengesteld. Door een combo pakket aan te schaffen weet je zeker dat de aanvullende accessoires bij het product aansluiten. Je profiteert naast onze vaste lage prijzen direct van extra korting die wij geven als je besluit het gewenste product in een combo pakket aan te schaffen.

 • €468,00 €452,00 €16,00 Korting • Xiro Drone Xplorer Vision RTF is een drone van Xiro. Xiro staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De Xiro Drone Xplorer Vision RTF is voorzien van GPS. Je kunt de Xiro Drone Xplorer Vision RTF met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de Xiro Drone Xplorer Vision RTF de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de Xiro Drone Xplorer Vision RTF heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

  Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

  Geef ons een belletje

  T:0413-746012

  E-mail je liever?

  E-mail naar support@toprc.nl

  Wij zijn ook sociaal

  Stel je vraag op facebook of twitter

  Onze winkel

  • TopRC.nl
  • Losplaats 4
  • 5404 NJ Uden

  TopRC

  Uitleg en technische hulp

  TopRC.nl scoort een 8.3 / 10

  TopRC openingstijden

  • Maandag
  • 10.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag
  • 10.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag
  • 10.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag
  • 10.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag
  • 10.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag
  • 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag *
  • 11.00 tot 17.00 uur
  • * Elke laatste zondag van de maand