Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera!

YUNTYGEU

Aantal:
€999,00€549,00


Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera!

Dit is de Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter, welke geheel voorbereid is voor het gebruik van een GoPro camera. Het enige dat u hoeft te doen is uw GoPro te bevestigen in de camera mount welke over 3 assen gestabiliseerd wordt door de GB203 gimbal, en u bent klaar om de meest prachtige beelden vast te leggen. Deze beelden zijn live te bekijken op de meegeleverde ST10+ zender (First Person View). De Yuneec Q500 Typhoon is zoals wellicht al bekend één van de meest populaire drones op de markt. Dit is met name te danken aan de uitermate gebruiksvriendelijke wijze waarop het toestel te bedienen is, en bovenal de uiterst stabiele vliegprestaties. Voor GoPro gebruikers is het dus erg goed nieuws dat Yuneec vanaf nu deze uitvoering op de markt heeft gebracht, aangezien dit de mogelijkheid biedt om met uw GoPro de meest adembenemde beelden te maken vanuit de lucht! Dit zijn de GoPro camera's welke gebruikt kunnen worden in combinatie met deze drone: Hero 3, Hero 3+, Hero 4 Black en Hero 4 Silver. Tevens is het mogelijk om uw GoPro camera te bevestigen aan de Steadygrip, zodat u vanuit de hand de meest stabiele video's kunt maken. Ook deze Steadygrip wordt meegeleverd.

ST10+ persoonlijke grondstation

De ST10 is een 10-kanaals 2.4 Ghz zender met ingebouwde hardware voor 5.8 Ghz video downlink en First Person View (FPV). Met de gemakkelijk en eenvoudig in gebruik te nemen ST10 heb je geen losse componenten meer nodig om de beelden en telemetrie (hoogte, snelheid, afstand, accu spanning van de drone) gegevens tijdens je vlucht te bekijken. Deze geweldige en zeer uitgebreide zender heeft een touchscreen voor eenvoudige bediening. Het scherm van de ST10+ is 5,5 inch groot!

GPS & Glonass

De meeste quadcopters ontvangen enkel het GPS signaal voor het bepalen van uw exacte positie maar de Yuneec Q500 Typhoon G ontvangt daarnaast ook het Glonass systeem. Hierdoor is de Q500 Typhoon G een stuk nauwkeuriger en heeft hij vaak binnen ook bereik.

Smartmode

Een quadcopter die je volgt? Deze geweldige quadcopter bevat een speciale smart modus waarbij hij de zender volgt. Zit je op de fiets? Dan komt de Yuneec Q500 Typhoon G u in deze speciale stand achterna!

Specificaties

- Hoogte: 210mm
- Diameter zonder propellers: 565mm
- Propeller diameter: 330mm
- Gewicht zonder accu & payload: 1130gram
- Vlieggewicht met accu & CGO3: 1700gram
- Accu: lipo 5400mAh 11.1V
- Vliegtijd: 20-25 minuten
- 4x Yuneec 700 KV motoren (fluisterstil)

Pakket inhoud

- 1x Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter
- 1x Yuneec ST10+ zender
- 1x Lipo accu 5400mAh 11.1V
- AC/DC Lipo lader
- 4x Reserve propeller
- USB Lader voor de zender
- Steadygrip voor GoPro camera
Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera! is een drone van Yuneec. Yuneec staat bekend om de drones van hoge kwaliteit. De Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera! is voorzien van GPS. Je kunt de Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera! met een gerust hart bij TopRC kopen. TopRC is namelijk de drone specialist van Nederland en Belgie en heeft ook op de Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera! de laagste prijs garantie! Met een prachtige winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleverd TopRC een groot deel van de drone liefhebbers. Naast de Yuneec Q500 Typhoon G Black Edition quadcopter RTF - Voor GoPro camera! heeft TopRC ook nog andere drones met camera. Bekijk ook ons volledige assortiment drones.