Facebook Pixel
Filteren
Filteren
Categorie
prijs
Merk
Type stekker

Yuneec

Wie opzoek is naar een professionele, maar toch betaalbare, drone komt al snel bij het merk Yuneec terrecht. Inmiddels kunnen wij wel zeggen dat de drones van Yuneec tot de top van het drone segment horen. Alle modellen worden Ready-to-Fly geleverd. Vaak hoeft alleen nog maar de accu opgeladen te worden, en vervolgens kun je direct aan de slag.

Yuneec Drones: zeer compleet

De drones van Yuneec zijn zeer compleet. Als wij dit vergelijken met drones van andere merken dan blinkt Yuneec absoluut uit. Je hebt geen smartphone of tablet nodig om het beeld, dat wordt gemaakt door de camera, live mee te kunnen kijken. De zenders bevatten namelijk een groot LCD scherm waarop alles haarfijn af te lezen is. De drones worden, indien gewenst, direct geleverd met een extra accu en verpakt in een prachtige aluminium koffer. Heb jij al andere merken gezien die zo'n compleet pakket afleveren?

Yuneec: Innovatief bedrijf

Naast drones heeft Yuneec ook andere, zeer innovatieve, producten in het assortiment. Hebben jullie bijvoorbeeld het skateboard van Yuneec al bekeken? Stap op het skateboard en bestuur deze met de bijgeleverde afstandsbediening. Het skateboard is herlaadbaar en heeft een actie radius van ongeveer 30 km. Of hebben jullie al gekeken naar de Yuneec Typhoon H? Deze drone vermijd zelfs obstakels!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina