Facebook Pixel

Bedrijfsinformatie van TopRC

TopRC is de grootste Modelsport winkel in Nederland en België. Onze winkel in Uden is bijna 1000 m2 groot. Onze webshop is ook een van de grootste op dit gebied. Hiermee hebben we altijd een groot aanbod radiografisch bestuurbare auto's, boten, vliegtuigen, helikopters en drones op voorraad. Zodoende kunnen we snelle service geven en zijn onze levertijden kort.

Contact

Als toonaangevend specialist op RC gebied staan wij klaar voor deskundige informatie en advies. Zie onze contactpagina voor de mogelijkheden via internet of telefoon. Voor reparatie kun je langskomen in onze winkel. We zijn zelf gebruikers van onze gevarieerde voorraad en testen de producten veelvuldig. Zo kunnen we een uitgebalanceerd assortiment aanbieden.

Assortiment

Ons aanbod kenmerkt zich door bekende en minder bekende merken met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Als premium dealer leveren we topmerken als Arrma en Traxxas. Andere grote bekende merken in ons assortiment zijn Yuneec, DJI, E-Flite, Parkzone, Hobbyzone, Castle Creations, Spektrum en vele anderen. Kijk voor een volledig overzicht op onze merkenpagina.

Traxxas

Een van de paradepaardjes in onze collectie is het bekende topmerk Traxxas. We zijn er trots op dat we als RC-specialisten al zo lang Premium Dealer van Traxxas mogen zijn. Zodoende bieden wij een compleet assortiment modellen, onderdelen en toebehoren. Nog altijd kunnen we gerust stellen dat TopRC de grootste specialist is voor Traxxas in Nederland en België. Kijk op de merkenpagina van Traxxas voor een volledig overzicht van het aanbod.

Drones

In onze winkel in Uden hebben we een aparte drone afdeling. In onze webshop is dat terug te vinden als de drone pagina. Op deze categoriepagina is ons complete assortiment drones terug te vinden. Bijvoorbeeld op merk of op type. Zo zijn er voor elke andere categorie verschillende pagina's. Maak een keuze uit radiografisch bestuurbare auto's, boten, vliegtuigen, helikopters of een van de andere categorieën. Zie dat we ook groot zijn in modelbouw.

Indoor Crawlerbaan

Uniek in Nederland is onze indoor crawlerbaan. Ben jij in het bezit van een eigen crawler dan is het mogelijk om op zaterdag of koopzondag te komen rijden. Hiervoor rekenen wij geen kosten!

Belangrijke gegevens

De openingstijden, het adres en onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina. We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met nummer: 85385832 en ons BTW Nummer is NL863605606B01.