Facebook Pixel

RC Auto's

Een radiografisch bestuurbare auto is het ultieme speeltje voor jong en oud! Deze auto’s geven je het gevoel van een professionele coureur op een racebaan. Bereik snelheden van 100 km/h en zorg dat je auto de mooiste manouvres maakt.Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor je nieuwe RC auto. Neem een kijkje hieronder in het assortiment, of kom langs in onze showroom.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 399

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Traxxas Maxx 4S brushless monster truck RTR - Solar Flare
   
  € 639,00
 2. Team Corally Muraco XP 6S RTR - 2021
   
  € 579,00
 3. FTX Outback Texan 4x4 trail crawler RTR - Rood
   
  € 369,00
 4. FTX Outback Texan 4x4 trail crawler RTR - Grijs
   
  € 369,00
 5. FTX Outback Texan 4x4 trail crawler RTR - Groen
   
  € 369,00
 6. Traxxas Slash 2WD electro short course RTR - Rood
   
  € 289,95
 7. Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD crawler RTR - Grijs
   
  € 599,00
 8. Axial SCX10 III Jeep JT Gladiator 4WD crawler RTR - Rood
  Waardering:
  100%
   
  € 599,00
 9. Traxxas Slash 2WD electro short course RTR - Hawaii
   
  € 289,95
 10. Axial SCX10 III Jeep JL Wrangler 4WD crawler RTR - Rood
   
  € 599,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 399

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarop letten bij het kopen van een RC auto? Niet elke bestuurbare auto is even geschikt voor iedereen. Beginners zullen hele andere eisen en wensen hebben voor hun RC auto dan gevorderden. Dit geldt niet alleen voor de besturing, maar ook je zelf de auto in elkaar wil zetten, of een Ready To Run (RTR) kiest. Met de laatst groep auto’s kun je gelijk je kunsten uitproberen, maar sommige bestuurders halen ook hun plezier aan het zelf in elkaar zetten van hun RC auto. Ook het terrein waarop je wilt rijden is van belang. Wanneer je uitsluitend op vlakke ondergronden gaat rijden, kun je prima een onroad auto kiezen. Wil je echter wat ruiger terrein verkennen, kies dan voor een offroad auto.

Motoren van rc auto’s

Een ander belangrijk verschil is welke motor je kiest. De motor van de rc auto zorgt ervoor dat de auto in beweging komt. Bij RC auto’s wordt onderscheid gemaakt tussen drie groepen motoren: Elektro, nitro en benzine. Elke groep heeft zijn voor- en nadelen. Waar elektro rc-auto’s werken met accu’s die simpelweg op te laden zijn, moeten nitro en bezineauto’s steeds voorzien worden van brandstof. Hieronder de meest belangrijke voor- en nadelen van elk type rc-auto.

Elektromotoren zijn ideaal voor beginners. Met een opgeladen accu kun je gelijk gaan rijden. Daarnaast behalen rc-auto’s met een elektromotor hogere topsnelheden dan nitro- of benzinemotoren. Een nadeel wat sommige ervaren gebruikers ervaren, is dat een elektromotor niet dezelfde geluiden maakt als de andere motoren. Deze gebruikers missen het geluid van een brandstofmotor.

Nitro motoren zijn met name geschikt voor gebruikers die al ervaren zijn en technische kennis hebben van rc-auto’s en rc in het algemeen. Een nitromotor dient namelijk afgesteld te worden, je dient dan ook rekening te houden met weersveranderingen.

Bestuurbare auto’s kopen bij TopRC

Wat je wensen ook zijn, bij TopRC hebben we voor iedereen de juiste rc auto. Weet je nog niet helemaal welke auto nu het beste bij je past, neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in de winkel. Wij helpen je graag om de beste rc auto te kiezen.