Mini drone

Mini drone

Drones zijn tijdens de laatste jaren niet aan te slepen en immens populair onder liefhebbers van radiografisch bestuurbare voertuigen. Het is dan ook niet vreemd dat de drone steeds moderner, compacter en daarmee kleiner wordt. De mini drone is daar een uitstekend voorbeeld van. Met een goede mini drone bereik je dezelfde resultaten als met een gewone drone, maar dit exemplaar kun je bijna opbergen in je broekzak. Daarnaast zijn de prijzen erg redelijk - zeker bij TopRC.nl. 


Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een mini drone?

Een mini drone is een van de nieuwste uitbreidingen op het gebied van drones. Deze kleinere uitvoeringen van reguliere drones zijn uitermate geschikt voor het maken van foto's, het vliegen van rondjes of gewoon een middagje topvermaak. De prijzen voor dit soort toestellen zijn daarnaast erg redelijk: het is daarmee zelfs een idee de mini drone cadeau te doen aan een andere liefhebber. 

Waar moet ik op letten tijdens de koop?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van zo'n kleine drone? Dan zijn er altijd een aantal zaken die je in de gaten moet houden. Kijk bijvoorbeeld naar de duur van de batterij: alleen op die manier weet je hoe lang je daadwerkelijk met jouw mini drone kunt vliegen. Ben je van plan om foto's te maken? Dan is het vanzelfsprekend belangrijk dat jouw exemplaar een camera heeft. Heb je specifieke wensen? Ons vakkundig personeel helpt je graag: zo vind je zeker weten waar je op zoek naar bent!

Mini drone kopen

Wil je een mini drone kopen, dan zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Ten eerste moet je zorgen dat je een mini drone kiest waar je mee overweg kunt; als je een beginner bent, is het geen goed idee om een mini drone voor gevorderde vliegers aan te schaffen! Wil je een Ready to Fly mini drone waar je direct mee de lucht in kunt, of een mini drone die je zelf kunt customizen? Ook moet je bedenken of je een mini drone wil die geschikt is om binnens- of buitenshuis mee te vliegen. Lees je in over de regelgeving; je mag namelijk niet zomaar overal vliegen met je mini drone! Verder is de batterijduur erg belangrijk; die bepaalt namelijk hoe lang je daadwerkelijk met je mini drone kunt vliegen. Wil je ook luchtfoto’s of video’s kunnen maken, dan kun je kijken naar een mini drone met camera. 

Merken mini drones

Er zijn verschillende merken die mini drones leveren. Hierbij kun je denken aan Hubsan, Dromida, E-Flite en Walkera. Er is een mini drone te koop voor elk budget! De Hubsan X4 mini quadcopter met camera bijvoorbeeld, is een kwalitatief goede mini drone voor een zeer betaalbare prijs.

Drone specialist

TopRC is dé drone specialist van Nederland. We hebben zelfs een eigen drone winkel in Uden. Hier kun je op je gemak ons complete aanbod mini drones bekijken. Ook kunnen we je hier van een deskundig advies voorzien. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!