Facebook Pixel

RC Trucks

Truck

Radiografisch bestuurbare trucks komen in verschillende verschijningsvormen. De grote overeenkomt is de body. Deze is afgeleid van de grote Amerikaanse pick-up trucks. Deze carrosserievorm was ook de basis voor de bekende Dakar trucks. Wat we terug zien in de categorie RC trucks in ons assortiment zijn dan ook monster trucks, short course trucks en desert trucks. Het verschil wordt gemaakt door het onderstel en met name de wielen. Monster trucks staan hoog op de poten zoals bekend uit de Amerikaanse subcultuur. Short course trucks doen in het echte leven hun kunstje in het stadion, desert trucks in de woestijn.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 253

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 253

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De overeenkomsten in RC trucks

Behalve de body van de RC trucks zijn de goede terreineigenschappen een overeenkomst van deze stoere auto's. Of de grote wielen nu ver onder de wagen staan, zoals bij monstertrucks of op de uiterste hoeken bij een rock racer, het terrein is hun domein. Stuur je RC truck het veld in en kom als winnaar uit de bus. Ga als Robby Gordon de plaatselijke woestijn in, de achtertuin of gewoon een veldje, en waan je in de Dakar rally. Kies de motor en de schaal van de auto die bij je ambitie past.

RC trucks kopen

Heb je een keuze gemaakt voor een bepaald type RC truck, electro, benzine of nitro en je weet op welke schaal je wilt gaan acteren, dan is het tijd om een RC truck te kopen. Het beste adres is daarvoor dat van onze winkel in Uden of dat van onze webwinkel. TopRC is een specialist in RC auto's en het aangewezen adres voor radiografisch bestuurbare trucks. We bieden korte levertijden, vaak is het zelfs mogelijk dezelfde dag nog te bezorgen. En natuurlijk geven we ook voor RC trucks een laagste prijs garantie, zoals je van TopRC gewend bent.