Bezorgen? Wij zullen ervoor zorgen

Onze producten kunnen worden bezorgd door PostNL of DHL. Je kunt zelf kiezen welke verzendmethode je voorkeur heeft. Ben je naar verwachting niet thuis dan is het tevens mogelijk om het pakketje naar een service punt te laten versturen. Heb je vragen over de bezorging van jouw bestelling? Neem dan contact met ons op.

Bezorging door POSTNL of DHL

Nederland

  • Wij versturen alle pakketten binnen Nederland voor een vast bedrag van € 3,95
  • Wij versturen het pakketje naar een DHL of PostNL service punt voor een vast bedrag van € 5,95

België

  • Wij versturen alle pakketten binnen Belgie voor een vast bedrag van € 6,95
  • Wij versturen het pakketje naar een DHL service punt voor een vast bedrag van € 5,95

Duitsland

  • Wij versturen alle pakketten naar Duitsland voor een vast bedrag van € 6,95

Overige landen

  • De verzendkosten voor het versturen naar alle andere landen bedraagt € 19,95

Wanneer je niet thuis bent

Wanneer je niet thuis bent zal de bezorger de volgende werkdag het pakketje voor een tweede maal aanbieden. Als je weer niet thuis bent dan kun je het pakketje vaak ophalen bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt of in sommige gevallen bij de buren.

Pakket traceren

Wanneer je bestelling verzonden is via pakketpost dan is het mogelijk het pakket te traceren. Is deze verzonden met PostNL dan kun je je bestelling traceren door hier te klikken. Is je bestelling verzonden met DHL dan kun je jouw bestelling traceren door hier te klikken. De informatie is echter pas de volgende ochtend zichtbaar. Het kan ook zijn dat wij jouw bestelling hebben verzonden via brievenbus post. In dat geval krijg je geen traceercode en kun je het pakketje dus niet traceren. 

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Om er zeker van te zijn dat het gewenste artikel voorradig is kun je het beste op de productpagina kijken wat de voorraadstatus is. Wanneer het product gemarkeerd staat als "Direct Leverbaar" dan hebben wij deze ook op voorraad in onze winkel. Ons adres, telefoonnummer en openingstijden kun je vinden op de contact pagina.