Facebook Pixel

RC truggy's

Truggy

Radiografisch bestuurbare truggy's houden het midden tussen een buggy en een truck. Het onderstel heeft overeenkomsten met die van de buggy terwijl de grote wielen en de body afkomstig zijn van de truck. De wegligging van RC truggy's is daarmee zo goed als van een buggy. Door de grote wielen zijn obstakels ook geen probleem net als bij een truck. Zodoende kunnen truggy's op alle terreinen uit de voeten, of ze nu een elektromotor of een verbrandingsmotor hebben. Er zijn namelijk brushed en brushless electro truggy's maar ook nitro en benzine zijn vertegenwoordigd.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een RC truggy kiezen

Een RC truggy kies je aan de hand van de gewenste aandrijving. De aandrijving heeft net als de schaal een belangrijk aandeel in de aanslag op je budget. Kort door de bocht, elektrisch aangedreven is goedkoper als een verbrandingsmotor. Al zijn daar ook uitzonderingen in. De schaal speelt dan ook mee. Hoe groot wil je je RC truggy hebben? Het zijn keuzes die je moet maken. Bekijk de specificaties van de verschillende modellen en zie de verschillen. De topsnelheid en het uithoudingsvermogen. Al staat de keuze voor een RC truggy al vast, er blijft nog genoeg te kiezen. 

Een RC truggy kopen

Wanneer je keuze is bepaald voor een bepaalde RC truggy is een klik in onze webwinkel voldoende om je favoriete model te bestellen. Je kunt ook naar onze winkel en showroom komen in Uden. We hebben als RC specialist immers het grootste assortiment RC auto's van Nederland en België. En je bent TopRC verzekerd van de kortste levertijden en de laagste prijs garantie. Dus wat het ook geworden is, 1 op 16 brushless, 1 op 10 nitro of een andere variant, bij TopRC ben je aan het juiste adres voor een radiografisch bestuurbare truggy.