RC Auto's benzine

Benzine auto's

Overweeg je de aanschaf van een RC auto? Dan is een radiografisch bestuurbare benzine auto een uitstekende keuze. Een benzine bestuurbare auto is, vanwege de grootte en het vermogen van de motor, over het algemeen wat groter uitgevoerd. Benzine RC auto’s rijden op een mengsel van euro 95 benzine en 2-takt olie (mengsmering). 


Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van een benzine auto RC

Een RC benzine auto is minder gevoelig voor weersomstandigheden dan andere types RC auto’s, gemakkelijk af te stellen en kan tot wel 45 minuten op een volle tank rijden. Benzine auto's kunnen snelheden behalen van maar liefst 75 kilometer per uur. Veel mensen geven de voorkeur aan een afstand bestuurbare benzine auto vanwege het realistische geluid. Benzine auto's zijn door hun grote formaat ook nog eens zeer robuust. Mocht een benzine auto toch onverhoopt schade oplopen tijdens eens crash, dan zijn hiervoor zeer gemakkelijk onderdelen en hop ups te bestellen.

Wat voor benzine RC auto is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende merken die benzine RC auto’s leveren. Hierbij kun je denken aan Redcat Racing, King Motor en Losi. Welke benzine RC auto voor jou de beste keus is, is afhankelijk van je eigen voorkeur, wat je ermee wilt doen (offroad of on-road rijden) en je budget. Als je twijfelt, kom dan gewoon langs bij onze showroom; hier kunnen onze ervaren medewerkers je tevens van een deskundig advies voorzien.

Een RC auto benzine kopen bij TopRC

Wil je een radiografisch bestuurbare auto op benzine kopen, dan ben je bij TopRC aan het juiste adres! Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment met alle topmerken, welke tegen de laagste prijzen verkrijgbaar zijn. Je kunt eenvoudig een benzine RC auto bestellen via de webshop of langskomen bij onze winkel/showroom in Uden. Naast benzine RC auto’s leveren wij uiteraard ook nitro RC auto’s en elektro RC auto’s. Neem op je gemak een kijkje in ons indrukwekkende aanbod!