FPV drone

FPV drone

Drones zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Naast de reguliere drone en de mini-variant is ook de zogenaamde FPV-drone érg in trek. FPV staat voor First Person View: het is een drone die wordt bestuurd vanuit het zicht van een piloot, zónder dat deze daadwerkelijk in het voertuig zit. Klinkt het allemaal onbekend? Lees dan verder! 


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een FPV-drone?

Een FPV-drone is de naam voor een bestuurbaar en onbemand vliegend voorwerp, waarbij de besturing geschiedt via een zogenaamd First Person-perspectief. Deze drones beschikken over een camera aan boord die op draadloze wijze wordt verbonden met een videotransmitter die in de handen is van een bestuurder. Vaak bevindt deze transmitter zich in een set videobrillen of aan een videomonitor. Het is een garantie voor een verbluffend effect: de bestuurder voelt zich net alsof hij of zij in de drone zit, maar bestuurt het voertuig daadwerkelijk gewóón vanaf de grond. 

Waar moet ik op letten tijdens de koop?

De hierboven gegeven omschrijving van een FPV-drone klinkt misschien spectaculair, maar dit is eigenlijk nog maar het begin. De drones zijn uitbreidbaar met verschillende opties, zoals een camera en diverse sensoren die zorgen voor een nóg levendigere ervaring. Geïnteresseerd? Kijk dan eens in ons spectaculaire aanbod. Onze vakkundige verkopers helpen je graag tijdens het adviseren over welke FPV-drone bij jou past!

FPV drone kopen

Overweeg je om een FPV (First Person View) drone te kopen? Dan heb je heel veel mogelijkheden! FPV drones zijn uit te breiden met verschillende opties, zoals een extra camera en diverse sensoren die zorgen voor een nóg levendigere ervaring. Je kunt ervoor kiezen om een FPV drone aan te schaffen waar een tweede accu bij zit, zodat je langer kunt vliegen. Het is dan ook raadzaam om eerst je budget vast te stellen, zodat je weet wat je kunt uitgeven. De prijzen van FPV drones variëren sterk en liggen tussen de 70 en 5000 euro. Zorg ook dat je kiest voor een exemplaar waar je mee overweg kunt; als beginner kun je beter geen FPV drone voor gevorderden aanschaffen! Als dit je eerste drone wordt, is het ook aan te raden om geen al te dure drone aan te schaffen, in elk geval niet tot je het vliegen een beetje onder de knie hebt. 

Merken FPV drones

TopRC verkoopt FPV drones van verschillende bekende merken, zoals DJI, Parrot, Hubsan, Yuneec, Dromida, E-Flite, Nine Eagles, Xiro en Walkera. Hiermee ben je altijd verzekerd van een prima kwaliteit! Verder verkopen we ook losse onderdelen en accessoires van deze merken.

Drone specialist

In de online shop van TopRC kun je op je gemak het hele assortiment FPV drones bekijken. Ook het bestelproces is super simpel. Heb je moeite met het kiezen van een drone die bij jou past? Kom dan eens langs bij onze drone winkel in Uden! Onze vakkundige drone specialisten helpen je graag met een advies!