RC Vliegtuigen

RC Vliegtuigen

Maak eenvoudig en voordelig kennis met radiografisch bestuurbare vliegtuigen. Er zijn verschillende modellen & merken RC vliegtuigen, in verschillende prijsklasses, bij ons verkrijgbaar. Een radiografisch bestuurbare vliegtuig is geschikt voor jong en oud en zorgt voor vele uurtjes plezier!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 157

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 157

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ready To Fly, Plug en Fly, Bind & Fly?

Deze termen zeggen je wellicht nog niets maar hier krijg je al snel mee te maken als je een radiografisch bestuurbaar vliegtuig wil aanschaffen. Op moment dat een RC vliegtuig staat omschreven als Ready To Fly vliegtuig dan wil dat zeggen dat je vaak niets extra's meer nodig heeft om te kunnen vliegen. Ben je reeds in het bezit van een zender (afstandsbediening), accu en lader dan kun je ook kijken naar een Plug & Fly toestel want deze benodigdheden zijn niet inbegrepen. Bij de toestellen staat omschreven welk type accu je kunt gebruiken. Sommige fabrikanten leveren tevens vliegtuigen inclusief ontvanger, accu & lader maar zonder zender. Dit noemen wij een Bind & Fly toestel. Je moet dan reeds beschikken over een zender die compatibel is met de reeds geinstalleerde ontvanger.

Voor welk merk zou je kiezen?

Alle vliegtuigen in ons assortiment zijn door ons geselecteerd en moeten aan een aantal eisen voldoen (stevigheid, goede onderdelenvoorziening, goede garantie voowaarden etc.). Als een bepaald vliegtuig niet aan deze eisen voldoet dan nemen wij deze niet op in ons assortiment. Je kan er dus vanuit gaan dat je in ons assortiment alleen de beste radiografisch bestuurbare vliegtuigen aantreft.

RC Vliegtuig kopen

Het is belangrijk dat je een RC Vliegtuig aanschaft dat past bij de ervaring waarover je beschikt. Heb je nog nooit gevlogen dan is het belangrijk dat je begint met een beginners vliegtuig, of gaat oefen met een RC simulator. Het zou natuurlijk jammer zijn dat je allereerst vliegtuig direct neerstort! Wij weten als geen ander met welk toestel je het beste kunt beginnen. Kom je er dus niet uit neem dan direct contact op met een van onze RC specialisten!