Facebook Pixel
Filteren
Filteren
Categorie
Bekijk meer
prijs
Merk
Bekijk meer
Kleur
Materiaal
Schaal
Geschikt voor
Bekijk meer

Bodies & toebehoren

Bodies & toebehoren

Een body is de helm van jouw RC auto. Deze beschermt alle vitale delen en geeft je model de juiste uitstraling. In ons assortiment vind je diverse bodies en alle benodigde toebehoren. Alle bodies zijn van lexaan en kunnen een stootje verdragen. Je kunt je body voorzien van een ander kleurtje door middel van lexaan verf. Als je geen zin hebt om een body te spuiten dan kun je deze natuurlijk ook opvrolijken met prachtige stickers!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 996

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 996

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Transparante of gespoten body

Je kunt zelf kiezen of je een transparante of gespoten body wil aanschaffen. Een transparante body wordt aan de binnenkant gespoten met lexaan verf. Als je zelf een body spuit dan kun je zelf bepalen hoe deze er uit komt te zien en deze is dan ook uniek! Geen zin om een body te spuiten, of geen idee hoe dit moet? Dan kies je één van de gespoten bodies. Gespoten bodies zijn vaak al direct uitgesneden en dus direct te monteren!

Body clips

Een body clip is een speciaal haakje die ervoor zorgt dat de body op je model blijft zitten, maar door een kleine handeling ook weer te demonteren is. In de praktijk blijkt vaak dat onze klanten deze bodyclips regelmatig verliezen. Wij raden je dus aan om een aantal reserve body clips op te nemen in je standaarduitrusting. Bodyclips zijn namelijk voordelig in aanschaf maar zonder kan er niet gereden worden!