Facebook Pixel
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Merk
Kleur
Materiaal
Schaal
Geschikt voor

Bodies & toebehoren

Bodies & toebehoren

Een body is de helm van uw RC auto. Deze beschermt alle vitale delen en geeft uw model de juiste uitstraling. In ons assortiment vindt u diverse bodies en alle benodigde toebehoren. Alle bodies zijn van lexaan en kunnen een stootje verdragen. U kunt uw body voorzien van een ander kleurtje door middel van lexaan verf. Als u geen zin heeft om een body te spuiten dan kunt u deze natuurlijk ook opvrolijken met prachtige stickers!

Transparante of gespoten body

U kunt zelf kiezen of u een transparante of gespoten body wilt aanschaffen. Een transparante body wordt aan de binnenkant gespoten met lexaan verf. Als u zelf een body spuit dan kunt u zelf bepalen hoe deze er uit komt te zien en deze is dan ook uniek! Geen zin om een body te spuiten, of geen idee hoe dit moet? Dan kiest u één van de gespoten bodies. Gespoten bodies zijn vaak al direct uitgesneden en dus direct te monteren!

Body clips

Een body clip is een speciaal haakje die ervoor zorgt dat de body op uw model blijft zitten, maar door een kleine handeling ook weer te demonteren is. In de praktijk blijkt vaak dat onze klanten deze bodyclips regelmatig verliezen. Wij raden u dus aan om een aantal reserve body clips op te nemen in uw standaarduitrusting. Bodyclips zijn namelijk voordelig in aanschaf maar zonder kan er niet gereden worden!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 842

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 842

Van hoog naar laag sorteren
per pagina