Facebook Pixel

RC Driftauto's

Drift

Wie kijkt op de overzichtspagina met RC auto's ziet bij auto's op model een aparte categorie voor driftauto's. Door op de link te klikken ben je op deze pagina gekomen met een overzicht van alle auto's die onder die noemer verkocht worden. Daarbij valt op dat deze auto's ook als touringcar te boek staan. Maar waarbij een driftauto wel een touringcar is, is niet elke touringcar een drifter. Daar is meer voor nodig zoals vierwiel aandrijving en drift wielen.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 23

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 23

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Drift RC auto's rijden

Rijden met een Drift RC auto betekend spektakel. Door de snelheid, die eigenlijk boven de schaalverhouding uit stijgt, en de geweldige wegligging. Veelal is deze wegligging ook nog eens aan te passen aan de omstandigheden. Afhankelijk van de ondergrond en de weersomstandigheden kan zodoende het maximale uit de auto gehaald worden. En gaat het een keer mis dan zijn voor deze auto's volop onderdelen verkrijgbaar. Dat tegen scherpe prijzen, zoals je van ons gewend bent. TopRC.nl is niet voor niets dé RC specialist van Nederland en België.

Drift RC auto's kopen

Door de ruime keuze in ons assortiment van deze aparte categorie ben je bij ons aan het beste adres voor de aanschaf van een Drift RC auto. Deskundig advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar ook het ruime aanbod onderdelen. We willen je graag de racebaan op helpen, of dit nu een parkeerplaats is, een stuk weg of een circuit en zorgen dat je plezier gegarandeerd is. Ons assortiment helpt ons daarbij. Bekijk de verschillende specificaties van de Drift RC auto's en ontdek de verschillen. Laat de voorkeur voor een bepaald merk gelden en geef je winkelwagentje wat extra power.