Race drone

Race drone

In maart 2016 werd in Dubai de World Drone Prix georganiseerd, een wedstrijd waarbij dronepiloten uit alle werelddelen met elkaar de strijd aangingen. Wie een dergelijke wedstrijd wil winnen, heeft een drone nodig die aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Uiteraard moet het een echt snelheidsmonster zijn. Daarnaast moet hij snel reageren op commando's en uiterst wendbaar zijn. TopRC levert deze pure racedrones en stelt ze graag aan je voor.


Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beleef de snelheid van je race drone

Op volle snelheid allerlei obstakels ontwijken. Met grote snelheid een onmogelijk parcours afleggen waar het gevaar overal op de loer ligt. Alles komt aan op je reactievermogen, hoe goed je anticipeert en hoe goed jij als piloot alles onder controle hebt. Als kind deed je dit in een zelf verzonnen ruimteschip. Als volwassene kun je deze ervaring benaderen met een First Person View drone, puur gemaakt voor snelheid en wendbaarheid. De camera aan boord van je drone is draadloos verbonden met je videoconsole of FPV-bril. Je waant je echt aan boord van je drone en alles is van jou afhankelijk.

Welke racedrone is voor mij geschikt?

Een goede racedrone is licht van gewicht, heeft een stevige en aerodynamisch perfecte constructie en beschikt over bijzonder krachtige motors om én stabiel te vliegen én hoge snelheden te bereiken. Om echt te kunnen genieten van het racen met een FPV-drone, is het noodzakelijk dat je goed ingespeeld bent op je toestel en je bedieningspaneel. Het is echt zaak er vooral veel mee te oefenen. Begin gerust met een simpeler model om het besturen goed onder de knie te krijgen en leg dan telkens de lat voor zowel jou als je toestel steeds hoger. Ben je helemaal vertrouwd met de mogelijkheden van je racedrone, zet dan een mooi en uitdagend parcours uit en investeer ook in een camera die je vlucht vastlegt. Bekijk hierboven de diverse modellen racedrones uit het assortiment van Top RC. Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag de juiste keuze te maken.