Facebook Pixel

Axial RC Auto's

Axial

Axial maakt RC auto's met een prachtig ''eigen'' uiterlijk. Offroad, en Crawling is hetgeen waar Axial zich voornamelijk op richt. Dat doen ze dan ook zeker niet zonder succes, aangezien ze een aantal mooie awards op hun naam hebben staan zoals onder andere: Nr.1 RC innovatie 2008, Truck van het jaar 2008, beste crawler 2009 en 2010. Dit bewijst dat Axial een merk is dat zich zeer goed op de kaart heeft gezet in de RC wereld. Kortom, Axial is sterk en mooi met een eigen karakter! Naast Axial RC auto's leveren wij ook een groot aantal onderdelen uit voorraad. Bij bestelling van een Axial RC auto betaalt u geen verzendkosten!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Axial RC auto’s kiezen

Wanneer je kiest voor een Axial RC auto heb je een keuze gemaakt voor een zogenaamde crawler. Deze radiografisch bestuurbare terreinauto's karakteriseren zich door de grote wielen waardoor geen obstakel te groot is. De body's zijn afkomstig van bekende vierwiel aangedreven auto's zoals de Jeep Wrangler en de Cherokee. Maar dan zijn ze flink onder handen genomen zodat een monstertruck is ontstaan die elk terrein de baas kan. Ook in jouw achtertuin of een braakliggend terrein, zodat plezier gegarandeerd is met deze Axial RC auto’s.

Axial Auto's uit voorraad leverbaar

Alle radiografisch bestuurbare auto's van het merk Axial zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Niet alleen alle Ready To Run modellen zijn uit voorraad leverbaar maar ook alle bouwpakketten. Wij kunnen u tevens helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u problemen met het vinden van de juiste delen om uw bouwpakket te kunnen bouwen? Neem dan even contact met ons op! Onze specialisten staan klaar in onze winkel in Uden of beantwoorden je vragen telefonisch of per mail. Kijk op onze contactpagina voor alle gegevens.