Traxxas RC Auto's

Traxxas

Traxxas is momenteel het best verkopende RC merk op de markt. Alle Traxxas auto's zijn volledig gebouwd en Ready To Run. Voor Traxxas RC auto's zijn veel hop ups (upgrade parts) beschikbaar en deze zijn net als de originele Traxxas onderdelen makkelijk verkrijgbaar. Koop bij ons een radiografisch bestuurbare auto van het merk Traxxas en je bent er zeker van dat je geniet van de beste voorwaarden en zodoende jaren vooruit kunt! Alle Traxxas auto's zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar, in alle kleuren en nu met maarliefst 2 jaar op de electronica!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 188

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 188

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Enkele voordelen van een Traxxas RC auto

  • Zeer goede onderdelen voorziening 
  • Vrijwel alle Traxxas modellen zijn waterdicht 
  • Traxxas onderdelen zijn gunstig geprijsd 
  • Wij zijn gespecialiseerd in het merk Traxxas waardoor veel kennis in huis is

Traxxas RC auto’s kiezen

Traxxas biedt de keuze tussen verschillende electro motoren, brushed en brushless. Maar ook Nitro RC auto's zijn in het assortiment opgenomen. Daarbij valt te kiezen voor verschillende modellen. Zo zien buggy's, truggy's en trucks. De laatste categorie is dan nog weer op te delen in monster trucks en short course trucks. Alle met hun eigen unieke eigenschappen die vooral tot uiting komen in de wegligging. Welk terrein je ook voor ogen hebt, zo is er altijd een Traxxas RC auto die aan jouw wensen voldoet.

Laagste prijsgarantie Traxxas auto

Is een Traxxas auto elders goedkoper dan bij ons dan betalen wij je het verschil terug, of doen voor aanschaf direct een tegenaanbod. Zo ben je er zeker van dat een Traxxas auto bij TopRC altijd het goedkoopste is! Deze laagste prijsgarantie kunnen we geven omdat TopRC de grootste specialist is in RC auto's. Zodoende kunnen we ook zorgen voor scherpe levertijden, dezelfde dag bezorgt of zonder verzendkosten.