Touringcar RC Auto's

Touringcar

Touringcar is de benaming die gebruikt wordt voor straatwagens of onroad auto's, in tegenstelling tot offroad. Dit kunnen echte roadracers zijn, drifters of rallywagens. De overeenkomst is de ondergrond. Deze auto's voelen zich het beste thuis op een verharde ondergrond. Dit kan het circuit zijn maar ook de straat voor de deur of een parkeerplaats. De rallyauto's willen ook nog wel eens het park in want met hun vierwiel aandrijving deinzen die niet terug voor een stukje onverhard. Overigens zijn alle RC touringcars over het algemeen uitgevoerd met vierwielaandrijving, voor de beste prestaties.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 73

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 73

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn je ambities met een RC touring car?

Ongeacht wat je wilt bereiken met een RC touring car, het zal zeker hard gaan. Of je nu kiest voor Electro brushed, brushless of Nitro, de snelheid zit er altijd in. Maar wil je de competitie aangaan met andere rijders op de baan en zo snel mogelijk je rondjes rijden? Of wil je je driftkunsten laten zien met een auto die daar helemaal voor is afgesteld? Misschien ben je een fan van de grote rally jongens en ga je voor flinke bulten op landweggetjes? Dit alles op schaal natuurlijk. 1 op 8 en 1 op 10 zijn populair.

Keuze gemaakt voor een RC touring car?

Of je nu een beginnende rijder bent of een ervaren coureur, het assortiment RC touring cars heeft voor elke liefhebber van de onroad RC sport wat te bieden. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde touring car, wat betreft de aandrijving en het type is het tijd om er een in huis te halen. Waar kun je dan beter terecht dan bij de grootste specialist in RC auto's? TopRC biedt je de ruimste keuze RC touring cars tegen de laagste prijs. En daar geven we garantie op.