Bouwdozen

Bouwdozen

Een model van je favoriete auto, boot of vliegtuig in de vitrine of op de kast is natuurlijk leuk. Maar het is natuurlijk nog leuker als dat model zelf gemaakt is. Het geeft een meerwaarde aan het model en het is bovendien erg leuk om te doen. Modelbouw is een hobby voor jong en oud. Ons assortiment bouwdozen omvat kleine en grote bouwpakketten, makkelijk en moeilijk te bouwen. Er zijn quickbuild modellen waarbij geen lijm en verf nodig zijn. Bij andere modellen is de verf en de lijm toegevoegd. Ook zijn er modellen waarbij is aangegeven dat verf en lijm apart aangeschaft moeten worden.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 2001

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 2001

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bouwdozen kiezen

Het assortiment bouwdozen omvat bouwpakketten van verschillende bekende merken. Bij een voorkeur voor een bepaald merk is het kiezen voor dat merk gemakkelijk gemaakt. Er kan ook worden gekozen worden op model. Gaat de voorkeur uit naar een model van een auto of een truck? Of wil je gaan bouwen aan een boot of een vliegtuig? Dit kan civiel zijn of militair. Dat geeft ook een mogelijkheid om te kiezen voor een bouwdoos op thema. Een belangrijke mogelijkheid is het kiezen op schaal. In dezelfde schaal kan een bouwpakket van een verschillend merk, een helicopter of een trein, in het zelfde diorama staan, in een vitrine of op de kast. 

Bouwdozen kopen

Een bouwdoos op merk, model, schaal of thema koop je via onze webshop of in onze winkel in Uden. TopRC is groot in bouwdozen en biedt een ruime keuze in bouwpakketten. Kun je een bouwpakket niet vinden? Neem dan contact op met onze specialisten. De kans is groot dat we de bouwdoos toch kunnen leveren. Verschillende bouwpakketten worden geleverd zonder verf of lijm. Net als penselen en gereedschappen kan TopRC deze benodigdheden voor de modelbouw ook leveren.