FTX RC Auto's

FTX

De bekende afkorting RTR voor Ready To Run is bij FTX geen letter te veel. Gereed om te rijden betekend hier ook écht compleet gereed. De modellen worden kant en klaar geleverd met alles wat er nodig is om van start te gaan. Het enige wat nog ontbreekt zijn een paar penlight batterijen. Deze liggen waarschijnlijk nog wel in een keukenla maar zijn anders makkelijk bij te bestellen in de shop. Dit betekent dat alle elektronica zoals de zender, ontvanger, aansturing, motor en servo, op elkaar afgesteld zijn. Zodat niets een zorgeloos avontuur in de weg staat.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 94

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 94

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

FTX Crawlers

Wat nog wel in de weg zou kunnen staan van de RC auto's van FTX is voor deze crawlers geen enkel probleem. Elk obstakel kan genomen worden door deze klimgeiten. Daar zijn de terrein auto's namelijk geheel op ingericht. De geweldig grote wielen op de uiterste hoeken van de body zorgen samen met de extreem grote veerweg voor een uitermate groot bereik wat betreft maximale hellinghoek. Kortom, geen pukkel is te groot voor de FTX Crawlers. Het formaat van de modellen is daarbij niet eens van invloed. Ook de zogenaamde Mini Crawlers staan hun mannetje.

FTX Racing

Het terrein van de FTX RC auto's is natuurlijk niet beperkt tot rotsformaties en schijnbaar onneembare heuvels. De krachtige motoren zorgen er ook voor dar de modellen gewoon hard gaan over elke ondergrond. Daarbij zijn de diverse modellen uitgevoerd met verschillende body's en beschikbaar in meerdere kleuren. Een ideaal uitgangspunt voor een competitie. Ga de strijd aan met een opponent en haal het maximale uit de FTX offroad racing cars. Ga het terrein in of bouw zelf een parcours en neem de uitdaging aan. Of het nu gaat om één van de betaalbare Mini Crawlers of de grotere FTX Outlaw Ultra-4 electro modellen, het plezier staat voorop.