Carisma

De RC auto's van het populaire merk Carisma vallen in de categorie electrowagens, 1/10 brushed en 1/10 bruschless. Dit betekent dat de schaal 1 op 10 is. Eén centimeter op het model staat dus voor 10 centimeter bij de echte racewagens. En de termen brushed en brushless hebben betrekking op de al dan niet aanwezige koolborstels in de motor. Dit is een belangrijk gegeven als men let op de slijtage van de onderdelen. Lees hier meer over op de pagina Electro RC Auto's

Een Carisma RC auto kiezen

Afhankelijk van het beschikbare budget en de eisen die aan het model gesteld worden kan je dus kiezen voor motoren met of zonder koolborstels. De top modellen gaan in DTM uitvoeringen met een geweldige snelheid over de baan terwijl de andere modellen nauwelijks achter blijven. Het is een persoonlijk keuze die gemaakt moet worden. De basis van de modellen is over het algemeen gelijk, alleen de uitvoering verschilt. De bekende Duitse merken uit de DTM zijn vertegenwoordigd, Audi, BMW en Mercedes doen ook op schaal een greep naar een plek op het podium. 

Een Carisma RC auto kopen

Een Carisma touringcar is tussen het aanbod RC auto’s een prima keuze om met topsnelheid over de baan te kunnen racen. De auto kopen doe je natuurlijk bij TopRC.nl, in de winkel of in de webshop. Met onze laagste prijsgarantie en korte levertijden is ook dat een prima keuze. Nu rest alleen nog de vraag welke model het moet worden. Misschien ga je niet voor een DTM uitvoering maar voor de klassieke Audi Rallye Quattro of de legendarische Subaru WRX STI NBR. De keuze is geheel aan jou en wij zorgen voor de rest.