Carisma RC Auto's

Carisma

De RC auto's van het populaire merk Carisma vallen in de categorie electro wagens, 1/10 brushed, 1/10 bruschless en 1/24 brushless. Als de schaal 1 op 10 is dan staat een centimeter op het model voor 10 centimeter bij de echte wagens. De termen brushed en brushless hebben betrekking op de al dan niet aanwezige koolborstels in de motor. Dit is een belangrijk gegeven als men let op de snelheid van de modellen. Lees hier meer over op de pagina Electro RC Auto's


Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Carisma RC auto kiezen

Afhankelijk van het beschikbare budget en de eisen die aan het model gesteld worden kan je dus kiezen voor motoren met of zonder koolborstels. De crawlers zijn standaard uitgerust met een brushed motor. Bij dit soort modellen is de snelheid niet zo belangrijk, maar de kracht des te meer. Zoek je een auto waarmee je op hoge snelheid kunt racen? Dan kies je voor de borstelloze (brushless) race modellen. 

Een Carisma RC auto kopen

Een Carisma touringcar is tussen het aanbod RC auto’s een prima keuze om met topsnelheid over de baan te kunnen racen. Ben jij niet zo'n race fanaat dan kun je kiezen uit de realistisch ogende crawlers. De auto kopen doe je natuurlijk bij TopRC.nl, in de winkel of in de webshop. Met onze laagste prijsgarantie en korte levertijden is ook dat een prima keuze. Nu rest alleen nog de vraag welke model het moet worden. De keuze is geheel aan jou en wij zorgen voor de rest.