Facebook Pixel

Garantie? Standaard inbegrepen!

TopRC garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan jou geleverde product. De garantietermijn van TopRC komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan: 1. nagelaten verzorging, of 2. opzettelijke beschadiging, of 3. onoplettendheid. Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door TopRC aangewezen service / reparatiediensten, herstel - of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd. Op tweedehands artikelen geven wij geen garantie.

Uitsluitingen

Aan slijtage onderhevige artikelen zoals accu's zijn uitgesloten van garantie, tenzij anders vermeldt.

Garantie procedure

Het is storend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Raadpleeg altijd de handleiding van het product voor eventuele probleemoplossingen. Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dient je dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor een oplossing. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij een oplossing voorstellen.

Volg de volgende stappen als je een artikel naar ons wilt versturen voor garantie:

Stappen

  1. Vul het garantie aanvraag formulier in (klik hier)
  2. Stuur het ingevulde formulier naar R[email protected]
  3. Je krijgt van ons per email een bericht terug waarin wij een RMA nummer vermelden.
  4. Vul het RMA nummer in op het reeds ingevulde formulier.
  5. Vermeld het RMA nummer op de buitenkant van je retourzending.
  6. Stuur de artikelen samen met het formulier aan ons retour.

Indien blijkt dat het product defect is geraakt door eigen toedoen zullen wij je voorstellen het product te repareren (indien mogelijk). Hiervoor zul je dan een offerte ontvangen.

Retouradres

TopRC.nl
T.a.v. RMA
Losplaats 4
5404 NJ Uden