Garantie? Standaard inbegrepen!

TopRC garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan jou geleverde product. De garantietermijn van TopRC komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan: 1. nagelaten verzorging, of 2. opzettelijke beschadiging, of 3. onoplettendheid. Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door TopRC aangewezen service / reparatiediensten, herstel - of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd. Op tweedehands artikelen geven wij geen garantie.

Uitsluitingen

Aan slijtage onderhevige artikelen zoals accu's zijn uitgesloten van garantie, tenzij anders vermeldt.

Garantie procedure

Het is storend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Raadpleeg altijd de handleiding van het product voor eventuele probleemoplossingen. Als er een artikel direct na ontvangst niet goed functioneert, dient je dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor een oplossing. Mocht het artikel toch defect blijken, zullen wij een oplossing voorstellen.

Retour aanmelden

Klik hier om een retour aan te melden. Alle retouren moeten vooraf aangemeld worden.

Langskomen met een probleem

Indien je liever langskomt in onze winkel omdat er een probleem is, neem dan altijd eerst contact met ons op per email of middels een telefoongesprek om de mogelijkheden te bespreken.