Vierwiel aangedreven RC Auto's

Vierwiel aangedreven (4WD)

Radiografisch bestuurbare auto's, of rc auto's, worden in verschillende schalen gemaakt en verkocht. In ons ruime assortiment vierwiel aangedreven rc auto's zien we die vanzelfsprekend ook terug. Onder de namen van de verschillende modellen zie je een link waar vaak direct al de schaal staat vermeld. Zo zien we 1/8 en 1/10, wat staat voor de meest populaire schalen bij de radio controlled automodellen. Meer uitleg over deze schalen en de termen brushed en bruschless bij elektrische auto's vind je op de pagina electro rc auto's.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 524

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 524

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vierwiel aangedreven rc auto's in verschillende categorieën

Behalve de hierboven genoemde termen brushed en bruschless staat er onder de modellen vaak een bepaalde categorie vermeld. Zo zijn er de RC buggy's, de RC trucks en de RC touringcars. Lees over de verschillende eigenschappen van deze modellen op de desbetreffende pagina's. En zo kun je ook een keuze maken in de verschillende mogelijkheden van aan aandrijving. Electro is al voorbij gekomen maar wat dacht je van Nitro? Zo kom je bijvoorbeeld bij de Nitro RC Buggy's. Kortom volop keuze bij de vierwiel aangedreven rc auto's in het assortiment van TopRC.nl

Een vierwiel aangedreven rc auto kopen

Radiografisch bestuurbare wagens, of die nou 2WD of 4WD zijn, koop je het beste bij TopRC, de grootste RC specialist van Nederland en België. Hier, in onze webwinkel, ben je dus aan het juiste adres voor alle RC auto’s. Maar ook in onze 1000 m2 grote winkel in Uden kun je goed terecht. Een deskundig verkoopteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Moet je gaan voor electro; brushed of brushless, benzine of nitro? Wat zijn je wensen en de mogelijkheden van je budget? Direct antwoord krijg je in onze showroom. Kijk op onze contactpagina voor de openingstijden en de andere opties om je vragen te stellen.