Facebook Pixel

Betalen? Dan kan op verschillende manieren!

TopRC biedt de mogelijkheid om op verschillende veilige manieren te betalen. Deze betalingsmethodes worden afgehandeld door Multisafepay. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van Multisafepay. Voor vragen over betalingen neem je contact op met onze klantenservice

Vooruit Betalen per bank

Wanneer je kiest voor de betalingsmethode "Vooruit betalen per bank" dan ontvang je van ons de rekeninggegevens waarop je het bedrag over kunt maken. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling opsturen. Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen hebben. 

iDeal (alleen voor Nederlandse klanten)

De betalingsmethode iDeal is de meest gebruikelijke betalingsmethode voor Nederlandse klanten. Op moment dat je betaald met iDeal dan ontvangen wij het geld direct en kunnen wij de bestelling direct versturen!

IN3 - In 3 Termijnen (alleen voor Nederlandse klanten)

In3 geeft je klanten de mogelijkheid om aankopen in drie gelijke termijnen te betalen. Deze betaalmethode is een unieke betaaldienst zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Als de gegevens in de check-out compleet zijn, toetst in3 in een split second de kredietwaardigheid.  Bij goedkeuring betaal je direct de eerste termijn met iDEAL. Bij een geslaagde betaling wordt de bestelling direct uitgeleverd. Na de eerste betaling ontvang je een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn. 30 dagen na de eerste betaling dien je het tweede termijn te voldoen en na 60 dagen wordt het laatste termijn voldaan.

Mister Cash (alleen voor Belgische klanten)

Deze betalingsmethode is alleen geschikt voor onze Belgische klanten en werkt op dezelfde manier als iDeal voor Nederlandse klanten. Wanneer je betaald met de betalingsmethode Mister Cash dan ontvangen wij het geld direct op onze rekening en kunnen wij de bestelling direct versturen.

Creditcard (Maestro, Visa, Mastercard) 

Wanneer je kiest voor het betalen met een creditcard dan kan jouw bestelling direct verstuurd worden. Houd er echter wel rekening mee dat wij een anti fraude controle uitvoeren en dat dit kan zorgen voor een kleine vertraging.

Sofort Banking

De betalingsmethode Sofort Banking wordt gebruikt door klanten uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Wanneer je kiest voor deze betalingsmethode dan hebben wij het bedrag direct op onze rekening en kunnen wij de bestelling direct versturen.

Giropay

De online betaalmethode Giropay is vooral populair bij onze Duitse klanten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDeal. Ruim 80% van de Duitse banken hebben een aansluiting. De bestelling kan direct worden verzonden.

VVV Giftcard

De VVV Giftcard is de opvolger van de VVV cadeaubonnen. Als je een VVV Giftcard cadeau hebt gekregen dan kun je deze online bij ons inwisselen. Het bedrag zal direct in mindering worden gebracht en het eventuele restant bedrag kun je direct bijbetalen met de overige betaalmethodes.

Betaal na Ontvangst (BNO)

Je kunt ook kiezen voor betalen na ontvangst. Deze betalingssyteem wordt afgehandeld door het bedrijf Multifactor. Het systeem controleert direct of jij gebruik kunt maken deze betalingsmethode. Houd er rekening mee dat als dit de eerste keer is dat je gebruik maakt van de Betaal na Ontvangst betalingsmethode het orderbedrag maximaal € 150,- mag zijn. Als je reeds meerdere malen gebruik hebt gemaakt van deze betalingsmethode, en altijd op tijd hebt betaald, dan zal dit bedrag vanzelf worden vergroot. Deze betalingsmethode is alleen beschikbaar voor klanten ouder dan 18 jaar!