Facebook Pixel
Filteren
Filteren
Categorie
Bekijk meer
prijs
Merk
Bekijk meer
Type stekker
Bekijk meer
Voltage
Capaciteit
Bekijk meer

Accu's, laders & toebehoren

Accu's, laders & toebehoren

Je vindt bij ons een groot assortiment accu's, laders, en toebehoren. Bij vrijwel alle radiografisch bestuurbare modellen worden standaard, overnight, laders geleverd. Deze standaard laders doen er over het algemeen lang over om een accu vol te laden (8 uur is geen uitzondering). Ons grote assortiment snelladers zorgen ervoor dat het mogelijk is jouw accu binnen één uur vol te laden. Naast complete laders vindt je bij ons ook een groot assortiment accu's, voedingen, en andere toebehoren.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 545

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 545

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lipo / NiMh accu's

In alle elektro RC modellen worden accu's gebruikt. Dit is vaak een NiMH (nickel metal hydride) of lipo (lithium polymer) accu. Steeds vaker wordt er gebruik van gemaakt van een lipo accu omdat deze een hogere ontlading en een constantere vermogensafgifte hebben. Dit kan in auto's bijvoorbeeld resulteren in een hogere snelheid. Een lithium polymeer accu is tevens lichter dan een NiMH accu en wordt mede daardoor vrijwel altijd gebruikt in een RC vliegtuig en RC helicopter. Voor meer informatie zie: Wat is een lipo accu?

Lipo lader of NiMH lader

Als je een accu lader gaat aanschaffen dan zul je zien dat er verschillende laders verkrijgbaar zijn, in verschillende prijsklasses. De prijs is bepalend voor het aantal functies van een lader. Zo kunnen vaak de voordelige laders geen lipo accu's laden. Een computergestuurde lader, te herkennen aan een LCD display, hebben vaak de meeste mogelijkheiden. Met deze universele laders kun je vrijwel alle verkrijgbare accu's laden, in een hoog tempo. Dit wordt in de volksmond een snellader genoemd. Er zijn zelfs snelladers te verkrijgen met touch bediening! Als je een snellader gaat aanschaffen dan raden wij je aan, als je later gebruik wilt gaan maken van lipo accu's, direct een lipo snellader te kopen. Je zult anders een dubbele aankoop gaan doen en dat is zonde! Laat je adviseren door één van onze specialisten!

Accu & lader combo's

Profiteer van extra korting door direct een lipo accu & lader of NiMH accu & lader combo aan te schaffen. Wij hebben de beste combinaties voor je samengesteld zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. En laten wij heel eerlijk zijn... wie wil er geen extra korting?