Inruilen? Dat kan!

Als je reeds in het bezit bent van een RC auto, vliegtuig, drone, helicopter of ander RC product maar opzoek bent naar iets anders dan kun je dit product bij ons inruilen. Het afgesproken bedrag wordt in mindering gebracht op het product dat je gaat kopen. 

Hoeveel krijg je terug?

Dat kunnen wij niet zeggen zonder je model gezien te hebben. Wij raden je dus aan langs te komen in Uden, zodat wij je exact kunnen vertellen wat je terug krijgt en de deal direct rond kunnen maken. Mocht je niet uit de buurt komen dan is het ook mogelijk om foto's naar ons toe te sturen. Hiervoor kun je onderstaand inruil formulier gebruiken. Zorg ervoor dat de foto's zijn verkleind en mocht je zelf al een inruilprijs in gedachten hebben dan mag je deze direct vermelden. Op deze manier kunnen wij je een indicatie geven. Wel adviseren wij je om alle eventuele gebreken direct kenbaar maken zodat de inruilprijs achteraf niet alsnog tegenvalt.

Mag ik het product opsturen?

Als je iets wil inruilen maar hiervoor niet naar Uden wil rijden dan is het ook mogelijk om je spullen naar ons op te sturen. Het adres dat je hiervoor kunt gebruiken is ons winkeladres. Het is wel noodzakelijk dat je jouw contactgegevens toevoegd zodat wij weten van wie de spulletjes zijn. Zodra wij jouw spullen ontvangen hebben dan zullen wij zo spoedig mogelijk een inruilprijs doorgeven zodat jij kunt besluiten of je jouw spullen wenst in te ruilen.

Adres

TopRC BV
T.a.v. Inruil
Losplaats 4
5404NJ Uden
Nederland

Kan ik producten met een mankement inruilen?

Het is mogelijk om producten met een mankement in te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan een RC auto met een gebroken aandrijfas of defecte motor, een drone met een defecte arm of kapotte camera, of een bestuurbare boot met een defecte zender. Deze modellen ruilen wij gewoon in en zullen wij indien mogelijk repareren of te koop aanbieden op onze website als opknapper. Zo zorgen wij er voor dat een product een tweede leven krijgt. Mocht het product dat je wil inruilen een mankement hebben dan dien je dat aan te geven op ons inruil formulier.

Kopen jullie spullen over?

Wij kopen geen artikelen van je over zonder dat je hiervoor iets nieuws aanschaft.

Inruil formulier

Sleep foto's naar dit vak.

Of klik hier om foto's op te zoeken
Bestandslijst
  • Geen bestanden geupload.