Facebook Pixel

Inruilen? Dat kan!

Als je reeds in het bezit bent van een RC auto, vliegtuig, drone, helicopter of ander RC product maar opzoek bent naar iets anders dan kun je dit product bij ons inruilen. Het afgesproken bedrag wordt in mindering gebracht op het product dat je gaat kopen. 

Hoeveel krijg je terug?

Dat kunnen wij niet zeggen zonder je model gezien te hebben. Wij raden je dus aan langs te komen in Uden, zodat wij je exact kunnen vertellen wat je terug krijgt en de deal direct rond kunnen maken. Mocht je niet uit de buurt komen dan is het ook mogelijk om foto's naar ons toe te sturen. Deze foto's kun je sturen naar ons email adres (support@toprc.nl). Zorg ervoor dat de foto's zijn verkleind en mocht je zelf al een inruilprijs in gedachten hebben dan mag je deze direct vermelden. Op deze manier kunnen wij je een indicatie geven. Wel adviseren wij je om alle eventuele gebreken direct kenbaar maken zodat de inruilprijs achteraf niet alsnog tegenvalt.

Mag ik het product opsturen?

Als je iets wil inruilen maar hiervoor niet naar Uden wil rijden dan is het ook mogelijk om je spullen naar ons op te sturen. Het adres dat je hiervoor kunt gebruiken is ons winkeladres. Het is wel noodzakelijk dat je jouw contactgegevens toevoegd zodat wij weten van wie de spulletjes zijn. Zodra wij jouw spullen ontvangen hebben dan zullen wij zo spoedig mogelijk een indicatie geven zodat jij kunt besluiten of je jouw spullen wenst in te ruilen.

Kopen jullie spullen over?

Wij kopen geen artikelen van je over zonder dat je hiervoor iets nieuws aanschaft.