Facebook Pixel

Losi RC Auto's

Losi

De RC auto's van Team Losi zijn gemaakt voor de competitieve rijder. Het gebruik van de beste materialen zorgt voor topproducten. Team Losi staat niet voor niets al jarenlang in de top van de RC wedstrijdwereld. In het assortiment van Losi zien we een grote variatie. Dat toont zich in eerste instantie al in de verschillende modellen, van buggy's en trucks tot rallywagens. Daarbij zien we ook verschillende motoren, benzine en brushless electro. De grootste verrassing komt van de gebruikte schalen. Natuurlijk zijn daar de populaire verhoudingen van 1 op 8 en 1 op 10. Maar ook verschillende modellen van 1 op 24.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grote variatie Team Losi RC auto's

Tussen alle verschillen in de RC auto's van Team Losi is de overeenkomst dat alle modellen uitermate sportief zijn. Afhankelijk van je voorkeur en budget biedt het merk een ongekend ruime keuze aan. De benzinerijder komt aan zijn trekken met verschillende monstertrucks, desert racers en buggy's. De electro coureur heeft een keuze uit grote en kleine wagens waarbij de schaal van 1 op 24 heel betaalbare modellen oplevert. Als je weet wat je wilt is kiezen misschien makkelijk anders wordt dat met Team Losi nog een hele uitdaging. 

Team Losi RC auto's kopen

Als grootste specialist in RC auto's zijn we als TopRC ook het aangewezen adres voor de aanschaf van een Team Losi RC auto. Kom naar onze winkel en showroom in Uden en we kunnen je alles vertellen over de verschillen tussen het rijden met benzine of electro auto's. Zo kunnen we de keuze voor een bepaald model uit het assortiment van Team Losi wellicht vergemakkelijken. Of misschien weet je precies wat je wilt. Bestel dan gewoon via de webshop. Met onze levertijden kun je dan ook snel van start met je favoriete Losi auto.