Facebook Pixel

Drone met GPS

Drone met GPS

Drones nemen in grote vaart de hele wereld over. De onbemande vliegtuigjes hebben dusdanig veel toepassingen dat ze worden gebruikt door veel hobbyisten, maar óók inzetbaar zijn voor meerdere, professionele doeleinden. Daarvoor bestaat meerdere soorten drones, waaronder onbemande exemplaren waarbij de eigenaar in staat wordt gesteld de drone tijdens het vliegen te blijven volgen. Dit zijn de zogenaamde drones met GPS, waarover hieronder méér informatie.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn drones met GPS?

Drones komen in verschillende soorten en maten, maar er bestaan veel exemplaren die zijn uitgerust met een GPS-systeem. Daarmee blijft zo'n onbemand voertuig vliegen op de automatische piloot, maar kun je als eigenaar zijnde de drone wél altijd in de gaten houden. Het implementeren van GPS op een drone is desondanks vrij lastig - zowel qua installatie als gebruik. Het vereist de nodige expertise en verstand van zaken, wil jouw vlucht een succesvolle worden. 

Een drone met GPS kopen

Onze medewerkers beschikken over de nodige expertise die jou helpen tijdens het maken van een keuze. Ben je geïnteresseerd in een drone met GPS, zoals bijvoorbeeld de DJI Mavic? Of heb je thuis al een drone en wil je deze uitbreiden mét een werkend GPS-systeem? Schroom niet en leg al je vragen bij ons neer: wij weten hoe we om moeten gaan met verschillende soorten radiografisch bestuurbare voertuigen.