RC Auto's Nitro

Nitro auto's

Nitro auto's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en groottes. Wij hebben diverse kleine (bijv. 1/10) en grote (bijv. 1/8) nitro auto's in ons assortiment. Met nitro auto's zijn gigantische snelheden haalbaar. Naast complete nitro auto's leveren wij ook alle onderdelen voor deze auto’s. 


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afstellen van een nitro auto

Één van de meest gestelde vragen is of het afstellen van een nitro auto moeilijk is. Het afstellen van een nitro auto is niet moeilijk als je je verdiept in de materie. Het is belangrijk dat je weet waarmee je bezig bent zodat er geen fouten worden gemaakt tijdens het afstellen van een nitro auto. De afstelling is van belang want als de motor te rijk staat zal hij zijn topsnelheid niet behalen en niet hard accelereren. Als je de motor te arm afgesteld heeft dan loopt deze enorm hard, maar heeft een korte levensduur. Kortom: alles valt te leren! 

Welk merk RC auto moet ik kopen?

Elke afstandbestuurbare auto wordt, voordat deze in ons assortiment wordt opgenomen, uitvoerig door ons getest. Zodoende bestaat ons gehele assortiment uit alleen de beste RC auto's. Naast de kwaliteit is het voor ons tevens belangrijk dat de garantie en onderdelen voorziening in orde is. Momenteel worden de merken Arrma, Traxxas en HPI door ons het meest geadviseerd omdat zij het beste uit de test komen.

Een RC auto nitro kopen bij TopRC

TopRC is hét adres voor alle soorten RC auto’s en biedt dan ook een ruim assortiment op het gebied van nitro auto’s. Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijs en een zeer snelle levering. Indien gewenst kunnen wij je bestelling zelfs dezelfde dag nog laten bezorgen! Natuurlijk kun je ook langskomen bij onze showroom in Uden. Behalve voor een RC nitro auto kun je uiteraard ook bij ons terecht voor de aanschaf van een RC benzine auto of een RC elektro auto.