Facebook Pixel

Selfie drone

Selfie drone

Een heel nieuw segment in de wereld van de drones zijn de zogenaamde Selfie Drones. Dit zijn kleine drones, die in sommige gevallen, opgevouwen in je zak passen. De belangrijkste eigenschap is dat ze bestuurd kunnen worden door een smartphone. Er is dus geen aparte zender meer nodig. Bovendien zenden de Selfie Drones de opnamen die gemaakt worden met de ingebouwde camera direct terug naar de smartphone. Dit maakt het dan ook mogelijk om deze beelden direct te delen. Foto- of videobeelden hoeven dus niet eerst thuis bewerkt te worden maar zijn direct beschikbaar.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groeiend assortiment Drones voor selfies

We kennen natuurlijk al de Drones met camera maar de Selfie Drone verdient een eigen categorie. Door de besturing via de smartphone en de beperkte afmetingen bieden deze drones mogelijkheden die we nog niet eerder gezien hebben. Het is nu mogelijk om foto's en video's te maken uit posities die voorheen niet mogelijk waren. Bekijk de specificaties bij de verschillende modellen en ontdek de mogelijkheden van de Selfie Drone. Een aanrader is de video die bij een van de modellen staat. Dit maakt duidelijk dat die mogelijkheden ongekend zijn. 

Een Selfie Drone kopen

De nieuwste Selfie Drones vind je bij TopRC. Sommige modellen zijn zelfs zo nieuw dat ze nog niet te bestellen zijn. Soms is zelfs alle informatie nog niet beschikbaar. Maar het voordeel van de grootste RC en Drone specialist is dat je de allernieuwste Selfie Drones nu al kunt reserveren. Bekijk ons assortiment, maak je keuze en leg je voorkeur vast. Zodra de modellen beschikbaar zijn in onze internationale magazijnen zorgen wij voor een snelle levering. En één ding is zeker, bij TopRC ben je ook voor een Selfie Drone het voordeligst uit, dankzij onze laagste prijs garantie. Dus de perfectie selfie zit er aan te komen, ook voor jou!