RC Rally Auto's

Rally

Radiografisch bestuurbare rally auto's kenmerken zich door de vierwielaandrijving en een onderstel dat ze geschikt maakt voor zowel onroad als offroad racen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende schalen variërend van 1 op 8 tot 1 op 24. Ook wat betreft de aandrijving is er volop keuze. In ons assortiment vind je Electro rally auto's met brushed of brushless motoren maar ook Nitro rally auto's. Bekijk de verschillende specificaties maar eens om te zien wat jou het meeste aanspreekt. Welke maat heb je voor ogen en ga je voor elektrisch of een verbrandingsmotor? 


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een RC rally auto kiezen

Een radiografisch bestuurbare rally auto kies je dus aan de hand van je voorkeur voor een bepaalde maat. Ga je voor groot of juist klein, kies je voor Electro of Nitro? Je keuze zal ook afhankelijk zijn van je budget. RC auto's zijn in verschillende prijsklassen te koop Dit geldt ook voor RC rally auto's. Afhankelijk van de schaal en de aandrijving kun je een auto kiezen die binnen je budget past. Zo zijn rally's auto's geschikt voor de beginner in de radiografisch bestuurbare sport maar ook voor de meer ervaren rijder.

RC rally auto’s kopen

Wanneer je alle mogelijkheden hebt vergeleken en je keuze is bepaald kun je een RC rally auto bestellen in onze webshop. Afhankelijk van de voorraad van het gekozen model kunnen we deze snel leveren, vaak al dezelfde dag. Wanneer een bestelling voor twaalf uur 's middags in onze webshop is geplaatst kunnen we over het algemeen dezelfde avond al bezorgen. Omdat de meeste modellen "Ready To Run" zijn betekent dat gelijk ze al van start gaan. Deze modellen zijn voorgemonteerd en compleet met de juiste zenders en accu's. Daarbij kunnen we een laagste prijsgarantie geven.