Hubsan Drones

Hubsan Drones

Hubsan is bekend geworden door de Hubsan X4 micro quadcopter. Dit is wereldwijd een hype geworden! De modellen van Hubsan zijn betrouwbaar, makkelijk te vliegen en daardoor uiterst geschikt voor beginners! Hubsan heeft het vliegen van een Drone zeer toegankelijk gemaakt door oa. lage prijzen te hanteren. Na een serie kleine drones richt Hubsan zich nu ook op grotere drones zoals de Hubsan H501S X4. Deze drone bevat GPS en kan daardoor oa. geheel zelfstandig terug naar huis keren. Of bekijk de Hubsan H202, verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder een variant met First Person View op de afstandsbediening.


Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hubsan X4 Drone

De Hubsan X4 drone is enorm populair en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is een X4 drone verkrijgbaar zonder camera, met een standaard camera en met een HD camera. Alle Hubsan X4 drones zijn bij ons te bestellen! De overeenkomst tussen de verschillende modellen is de goede prijs-kwaliteit verhouding die Hubsan biedt. Ze zijn goed betaalbaar terwijl ze toch zeer geavanceerde functies in zich hebben. Functies die je eerder verwacht in een hogere prijsklasse. Dit maakt de Hubsan X4 Drones en de mini quadcopters van dit merk ook uitermate geschikt voor de beginnende dronevlieger.

Hubsan Drone kopen

TopRC heeft als dé drone specialist van Nederland en België een zeer uitgebreid assortiment drones. De Hubsan Drones zijn daar een populair onderdeel van. Het aanbod geeft volop keus voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker van drones. Afhankelijk van je ambities biedt het merk voor elk wat wils, zo is er ook een Hubsan Drone voor jou. Als je een Hubsan drone koopt dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product met een goede reserve onderdelen voorziening. Naast complete Hubsan drones leveren wij ook alle Hubsan quadcopter onderdelen.