DJI Drones

DJI is een bekende naam als het gaat om het fabriceren van drones GPS systemen, camera mounts, en onderdelen. De bekendste quadcopter die DJI heeft uitgebracht is de DJI Phantom drone. Een product kopen van DJI geeft je de zekerheid dat je een kwalitatief goed en doordacht product aanschaft. DJI is voortdurend bezig met ontwikkelen en maakt gebruik van innoverende technieken. 

Luchtopnames met de DJI drones

Met de DJI drones is het mogelijk prachtige luchtopnames te maken. Sommige DJI modellen zijn al direct uitgerust met een camera. In deze camera kunt u een MicroSD kaart plaatsen waarop alle opnames later terug zijn te kijken. De luxere drones zijn tevens uitgerust met een gimbal die ervoor zorgt dat de beelden stabiel en zonder schokken worden opgenomen. Een gimbal/camera combinatie vind je bijvoorbeeld al direct onder de DJI Phantom 3DJI Phantom 4 en DJI Mavic Pro.

Bouw zelf een Multicopter

Een multicopter bouw je eenvoudig zelf met bijvoorbeeld een DJI kit, ook wel ARTF genoemd. Binnen enkele uren heb je een multicopter in elkaar gezet. Het bijzondere van deze kits is dat je zelf kiest welke technische snufjes je wil aan brengen. TopRC geeft je graag advies bij het in elkaar zetten of samenstellen van een multicopter kit. Wij kunnen je daarnaast helpen bij de reparatie of installatie daarvan.