Facebook Pixel

E-Flite Vliegtuigen

E-Flite Vliegtuigen

E-Flite is niet meer weg te denken uit de wereld van RC vliegtuigen. E-Flite vliegtuigen hebben niet alleen een grote esthetische aantrekkingskracht, maar staan ook bekend om hun goede en stabiele vliegprestaties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het actuele aanbod in de online shop van TopRC!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 74

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 74

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ons assortiment E-Flite vliegtuigen

TopRC levert zowel First Person View (FPV) als Line Of Sight (LOS) vliegtuigen van E-Flite. Afhankelijk van je niveau kun je kiezen uit verschillende soorten radiografisch bestuurbare E-Flite vliegtuigen:

  • Ready To Fly (RTF)
    E-Flite RTF vliegtuigen worden geleverd inclusief alles dat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt bij wijze van spreken direct de lucht in! Deze RC vliegtuigen zijn perfect voor beginners.

  • Bind & Fly (BNF)
    Met een E-Flite BNF vliegtuig krijg je een doos met alles dat je nodig hebt om te vliegen, behalve de zender. Die moet je apart aanschaffen en verbinden met het toestel. Deze modellen zijn geschikt voor de wat gevorderde RC piloten, die vaak behoefte hebben aan een meer geavanceerde zender.

  • Plug & Play (PNP)
    E-Flite PNP vliegtuigen zijn bijna klaar; deze modellen worden geleverd inclusief servo’s, motor en elektronische regelaar(ESC). Je moet nog wel een zender en ontvanger aanschaffen, en vaak ook een accu en oplader.

Een groot voordeel van E-Flite vliegtuigen is dat de toestellen te koppelen zijn aan de zenders van het bekende merk Spektrum. Dat betekent dat als je kiest voor een BNF model, je zelf kunt bepalen welke zender jou het beste ligt.

Naast de E-Flite vliegtuigen zelf leveren wij ook een ruim assortiment met E-Flite onderdelen.

E-Flite vliegtuig kopen

Een RC vliegtuig van E-Flite kopen kun je bij TopRC heel veilig en gemakkelijk online doen. Je bent daarbij verzekerd van de laagste prijzen en een gratis verzending bij besteding vanaf €50. Wil je het assortiment E-Flite vliegtuigen liever eerst rustig van dichtbij bewonderen of kun je wel wat deskundig advies gebruiken? Je bent van harte welkom bij onze winkel in Uden!