Facebook Pixel

Crawler

Crawler

Een aparte categorie binnen de RC auto's wordt gevormd door de zogenaamde Crawler RC auto’s. Deze auto's vallen op door de grote wielen die op de uiterste hoeken zijn geplaatst. Dit geeft ze de mogelijkheid om elk obstakel te overwinnen. Dit soort auto's worden immers in het echt ook voor Extreme Hill Climbing gebruikt, wat de meest spectaculaire beelden oplevert. En ook op schaal zijn deze modellen tot indrukwekkende prestaties in staat. Geen terrein is te gek voor deze radiografisch bestuurbare auto's en zorgen daarmee elke keer weer voor een uitdaging voor de bestuurder. 


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 191

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. HPI Crawler King 1973 Ford Bronco RTR
   
  € 299,00
 2. Axial AX10 Ridgecrest electro crawler RTR
   
  € 419,00
 3. Traxxas TRX-4 Sport - Blauw
   
  € 449,00
 4. Traxxas TRX-4 Kit
   
  € 499,00
 5. Traxxas TRX-4 1979 Ford Bronco Crawler - Sunset
   
  € 599,00
 6. Gmade GOM Rock Buggy RTR
   
  € 489,00
 7. Gmade GOM GR01 Rock Crawler KIT
   
  € 318,95
 8. HPI Venture Toyota FJ Cruiser RTR - Sandstorm
   
  € 469,00
 9. HPI Venture Toyota FJ Cruiser RTR - Gun Metal
   
  € 469,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 191

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Crawler RC auto kiezen

Er zijn verschillende merken die auto's van dit type in hun assortiment hebben. Axial is zo'n merk dat een ruim aanbod heeft in 1/10 brushed crawlers. Schaal 1 op 10 en met een koolborstel motor en natuurlijk vierwiel aangedreven rc auto’s. Maar ook andere merken bieden de extreme terreinauto's in dezelfde of een andere schaal. Zo kun je ook voor een kleiner model kiezen waarmee er ook een ander prijskaartje aan hangt. Al deze RC auto's vind je bij TopRC.nl zodat je de beste keus kan maken.

Een Crawler RC auto kopen

Na de keuze gemaakt te hebben in het ruime aanbod RC auto's en ben je met alle wensen en verwachtingen terecht te zijn gekomen bij de 4WD Crawlers. Als ook daar een voorkeur is uitgekomen voor een bepaald model is het tijd om de spaarpot om keren en tot aanschaf over te gaan. Waar kun je dat nou beter doen dan bij de grootste RC specialist van Nederland en België? We bieden een laagste prijsgarantie en via onze webshop levertijden die niet onderdoen voor de prestaties van de crawler die je gekozen hebt. Bestellen bij TopRC.nl is makkelijk en veilig, dus wat houd je nog tegen?