Facebook Pixel

Arrma RC Auto's

Arrma RC

Arrma RC is ontstaan door mensen die zelf erg gepassioneerd zijn van het rijden met RC auto's. Deze passie willen ze graag overbrengen op andere mensen. Door hun kennis weten zij precies waar een goede RC auto uit moet bestaan. De prijzen van Arrma zijn erg laag, waardoor het zeer toegankelijk wordt om deze prachtige hobby uit te voeren. Arrma staat voor harnas, en daar doen ze hun naam eer aan. De auto's van Arrma zijn namelijk zeer degelijk, en de prestaties zijn werkelijk verbazingwekkend! Tevens hebben wij een groot aanbod aan Arrma onderdelen. Bij het bestellen van een complete Arrma RC auto betaal je geen verzendkosten!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Laagste prijs garantie Arrma RC auto

Wij zijn altijd de goedkoopste! Vind je elders een Arrma auto goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug of doen een tegenbod voordat je overgaat op een aankoop. Op deze manier weet je zeker dat TopRC altijd de goedkoopste is!

Arrma Mega RC auto's

De Arrma RC Mega auto's zijn uiterst geschikt voor beginners. Door de lage prijzen zijn het ideale instap auto's. Het chassis, de motor mount en tandwielen zijn gemaakt van kunststof. De brushed 15T motor zorgt voor een snelheid van circa 40km/h. Met het weer hoef je geen rekening te houden, aangezien de electronica waterdicht is. De Arrma RC Mega auto's worden compleet geleverd, inclusief 2,4Ghz zenderset, exclusief accu en lader.

Arrma BLS RC auto's 

De BLS auto's van Arrma zijn betaalbare auto's met een 2800KV brushless motor, en een 35A brushless ESC. Het chassis, en de tandwielen zijn van kunststof. De motor mount is echter gemaakt van aluminium. Met een maximale spanning van 8,4V zijn er snelheden te behalen van circa 65km/h. De electronica is waterdicht, zodat u geen rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. De Arrma BLS auto's worden compleet geleverd inclusief 2,4Ghz zenderset, 7-cell nimh accu en lader.

Arrma BLX RC auto's

De BLX modellen van Arrma zijn het meest uitgebreid. Zo is het chassis versterkt met aluminium TVP platen aan de zijkanten, en is ook de motor mount van aluminium. De tandwielen zijn gemaakt van metaal, en hierdoor erg duurzaam. De 3600KV motor in combinatie met de 80A brushless regelaar zorgen voor snelheden van circa 100km/h! Net als de Mega en BLS uitvoeringen zijn ook de BLX modellen uitgevoerd met waterdichte electronica, zodat je niet afhankelijk bent van het weer. Bij aanschaf van een Arrma BLX auto heb je nog een accu en lader nodig.