Facebook Pixel
Filteren
Filteren
Categorie
Bekijk meer
prijs
Merk
Bekijk meer
Type stekker

DJI

DJI is een van 's werelds bekendste drone fabrikanten. Sinds de komst van de DJI Phantom is het merk in een razend tempo gegroeid en zijn er reeds miljoenen modellen over de toonbank gegaan. Het merk is inmiddels niet meer weg te denken! DJI levert drones in verschillende prijsklasses. Je hebt al een DJI  drone voor slechts € 399,- Heb jij moeite met het maken van een juiste keuze? Neem contact op met onze Quadcopter specialisten of kom langs in onze winkel te Uden!

DJI Drones met GPS

Alle DJI drones zijn uitgerust met GPS. Laat je de sticks los van je zender, en je hebt voldoende GPS signaal, dan zal de DJI Drone op dezelfde plaats blijven hangen. Als je drone stil hangt kun je de mooiste foto's en filmpjes maken. Bij problemen zal de drone tevens terugkeren naar de plaats waarvandaan je bent opgestegen. In geval van nood kun je zelfs de drone laten terugkeren, met een druk op de knop, wanneer je dat zelf wil!

DJI Drone met obstakel detectie

Zoek je een drone die obstakels kan ontwijken? Dan kom je uit bij de DJI Mavic drones. Met deze zeer geavanceerde drone is het vrijwel onmogelijk om nog ergens tegenaan te vliegen. Zodra er een object in de buurt komt dan remt deze DJI drone vanzelf af en indien gewenst vliegt hij er zonder problemen omheen!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 287

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 287

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina