Pocher Bouwdozen

Pocher Bouwdozen

Na vele jaren is het legendarische modelbouw merk Pocher door Hornby nieuw leven ingeblazen. Geheel volgens de traditie levert Pocher bouwdozen in een grote schaal met, onder andere, metalen delen. De gebruikte schaal van Pocher modelbouw zorgt voor grote modellen met geweldig gedetailleerde onderdelen. Deze onderdelen worden voor een groot deel bevestigd met schroefjes. Een Pocher modeldoos brengt hiermee modelbouw tot een ongekend niveau. Wanneer je kiest voor een modelbouw Pocher motorfiets of auto is het alsof je de complete productielijn van het werkelijke object doorloopt. Van het motorblok tot de wielen. Het resultaat is verbluffend.

Pocher Ducati Panigale 1299S 1:4

Een van de Pocher bouwdozen in het assortiment is de door velen als mooiste motor ooit aangemerkte Ducati Panigale 1299S. Uitgevoerd in een schaal van 1 op 4 levert het een geweldig model op. Zo gedetailleerd dat je zou denken er zo op weg te kunnen rijden als het model geen 52 cm lang zou zijn. De Pocher bouwdoos bevat meer dan 600 onderdelen gemaakt van metaal, rubber en hoogwaardige kwaliteit kunststof. Aan de hand van een duidelijke bouwbeschrijving is de motorfiets modelbouw Pocher Ducati Panigale 1299S eenvoudig in elkaar te schroeven. 

Pocher Lamborghini Aventador LP 700-4 1:8

Andere Pocher bouwdozen zijn de Pocher Lamborghini Aventador LP 700-4 en de Roadster. Uitgevoerd in de traditionele verhoudingen van 1 op 8 levert het modellen op van bijna 60 cm lang en 29 cm breed. Door het gebruik van metalen delen heeft de auto modelbouw Pocher Lamborghini Aventador een gewicht van 7 kg. Behalve van metaal zijn de ruim 796 onderdelen gemaakt van rubber, textiel en premium kwaliteit kunststof. Voor het grootste deel worden ze in elkaar geschroefd alsof de echte auto is. Voor een Pocher bouwdoos ga je natuurlijk naar dé Pocher modelbouw specialist, TopRC.


Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina