Hubsan X4

Hubsan X4

De Hubsan X4 wordt veelvuldig verkocht aan personen die graag quadcopter willen leren vliegen! De Hubsan X4 vliegt uitermate stabiel en is tevens geschikt voor het maken van flips en rolls. Je schakelt eenvoudig tussen deze twee verschillende modussen. Omdat de Hubsan X4 quadcopter niet zo groot is vlieg je eenvoudig in kleine ruimtes. Vliegen door je huiskamer, slaapkamer, of garage is dan ook geen enkel probleem met de Hubsan X4. Maar met een bereik van 200 tot 300 meter komen de verschillende Hubsan X4 modellen natuurlijk het best tot z'n recht in de buitenlucht. 


Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hubsan X4 kiezen

De Hubsan X4 quadcopter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kiest zelf of je het model met of zonder camera wenst aan te schaffen! We zien de keuzemogelijkheid voor een camera bij de Hubsan H501S X4 FPV Drone maar er valt meer te kiezen. De Hubsan X4 Drone serie kent namelijk meerdere uitvoeringen en modellen. Zo bieden de Hubsan H501 en H502 X4 Drones de keuze voor een uitvoering met First Person View waarbij de gemaakte beelden direct op de afstandsbediening te zien zijn. Daarbij bevat het Hubsan X4 assortiment ook zeer betaalbare Mini Quadcopters. 

Hubsan X4 kopen

Naast complete Hubsan X4 modellen leveren wij ook alle Hubsan X4 quadcopter onderdelen. Bekijk ons assortiment Hubsan X4 onderdelen en bestel eenvoudig online of kom naar onze zeer uitgebreide winkel te Uden! De Hubsan X4 Drones onderscheiden zich door de prijs-kwaliteit verhouding. De modellen bieden functies die je alleen bij de duurdere modellen verwacht. Dit maakt de quadcopters uit deze serie ideaal voor de beginnende drone vlieger. Het gehele Hubsan assortiment vind je bij TopRC. Kies een model en de functies die je wil gaan gebruiken. TopRC is de grootste specialist in drones.