HPI Nitro auto's

HPI Nitro auto's

Het ronkende geluid van een brandstofmotor. Is dat het geluid waar jij van geniet? Kies dan voor een HPI nitro auto! De HPI nitro auto’s rijden op speciale nitro brandstof. Daarnaast kun je met deze RC auto’s snelheden tot wel 75 km/h behalen! Ben je op zoek naar een fantastisch geluid, mooie snelheid en een uitstekende kwaliteit? Laat je keuze dan vallen op de HPI Bullet, HPI Trophy of HPI WR8!


Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

HPI Bullet

De HPI Bullet 3.0 nitro monster truck RTR is een volledig voorgemonteerde monster truck. Deze HPI Bullet is meer dan ideaal voor offroad bashers. Met een waterproof compartiment voor de batterij, waterproof servo’s en een regencover voor de luchtfilter hoef je je nergens zorgen om te maken! De HPI Bullet 3.0 is een vierwiel aangedreven monster truck, waarvoor geen enkel terrein teveel zal zijn. Toch een ongelukje gehad of is er een onderdeel versleten? Dan kun je in onze webshop terecht voor HPI onderdelen.

HPI Trophy

De HPI Trophy is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de HPI Tropy 3.5 nitro buggy RTR en het 4.6 truggy model. HPI Trophy heeft alles wat je nodig hebt voor het echte race en bash werk: een 4mm dik aluminium chassis, shocktowers, braces en schokbrekers gevuld met olie. HPI Trophy zorgt voor een felle acceleratie en hoge snelheid!

HPI WR8

Een ware rally auto, de HPI WR8 3.0 nitro rally. Met een aandrijflijn voorzien van drie differentiëlen, stalen assen en 2.4 Ghz zender set, is deze HPI een volwaardige rally auto waarmee topsnelheden van maar liefst 70 km/h gemaakt kunnen worden. De krachtige Nitro Star G3.0 High Output zorgt daarnaast ook nog eens voor vette acceleratie. Wil je meer advies over de HPI Nitro modellen? Onze RC specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. TopRC.nl is te bereiken op het nummer 0413-746012. Wij denken met plezier met je mee!